Neler Yeni

Oyun önerir misiniz?

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Bütçe
400
Sevdiğim türler
Aksiyon, Macera, Kıyamet sonrası, Fantastik türlerini genel olarak en sevdiğim türler.
Hayatta kalma oyunları önermezseniz sevinirim bu türü bir türlü sevemedim Forest, The Long Dark, Raft gibi oyunları oynadım ama hepsini ilk 2-3 saatte bıraktım.
Açık dünya olup olmaması fark etmez.
Bütçem ortalama 350-400 bu bütçede tek oyun yerine en az 2 oyun önerirseniz sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Önceden yaptığım bir liste;
Just Cause 3, Sniper Elite: V2 Remastered, Spec Ops: The Line, MGSV: Phantom Pain, RDR2, GTA V, Saints Row The Third, Watch Dogs Legion, HITMAN 3, Outriders, Gears 4, Gears 5, RE2: Remake, RE3: Remake, The Division 2, Ghost Recon: Breakpoint, Max Payne 3, Mass Effect 2,Red Faction: Guerrilla, Dead Space 3, Mafia: DE, Ghost Recon: Future Soldier, Remnant: From Ashes, Detroit: Become Human, Sleeping Dogs, Heavy Rain, World War Z, Avengers, Vanquish, Quantum Break, Death Stranding.

Önerilerim;
RDR2 (140 TL Epic'de), Cyberpunk(200 civarı)

besdokuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
ssssssssa
Katana Zero
Yuppie Psycho
Undertale
Celeste
Thief Simulator
RDR2
Death Stranding

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
S.T.A.L.K.E.R. serisini öneririm indirimde 20 TL'ye düşüyor 3 oyun paket halinde.
Sistemin o hayatta kalma oyunlarını açtıysa zaten S.T.A.L.K.E.R. i ultrada akıcı oynarsın
Skyrim e benziyor açık dünyası var istersen görevleri yap istersen bütün görevleri sallayıp kafana göre takıl.
TES IV: OBLİVİON da olabilir.

En İyi Cevap
2
Dostum adam öyle bir oyun yapmış ki, artık evden çıkmıyorum. Oyundan yürüyorum. O derece ilginç.
Benim asıl başlama sebebim bu adamdı. TWD'den
1617011417220.png

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
Sevdiğim türler
Aksiyon, Macera, Kıyamet sonrası, Fantastik türlerini genel olarak en sevdiğim türler.
Hayatta kalma oyunları önermezseniz sevinirim bu türü bir türlü sevemedim Forest, The Long Dark, Raft gibi oyunları oynadım ama hepsini ilk 2-3 saatte bıraktım.
Açık dünya olup olmaması fark etmez.
Bütçem ortalama 350-400 bu bütçede tek oyun yerine en az 2 oyun önerirseniz sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Crysis serisini oynamadıysanız oynamanızı tavsiye ederim. Çok güzel bir oyun serisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,607
Üyeler
167,527
Son üye
Efe1507
Top Bottom