Neler Yeni

Öneri OYUN ÖNERİRMİSİNİZ ACEB

Mrphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Raif Berke Yılmaz
Hikaye anlamında güzel oynanış acısındanda hem güzel ve biraz hızlı bi oyun arıyorum örneğin marvel spiderman serisi god of war falan
(ayrıca devil may cry diye bi oyun hediye geldi arkadaşımdan nasıl oyun güzelmi deneyimleyen varmı]

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Hikaye anlamında güzel oynanış acısındanda hem güzel ve biraz hızlı bi oyun arıyorum örneğin marvel spiderman serisi god of war falan
(ayrıca devil may cry diye bi oyun hediye geldi arkadaşımdan nasıl oyun güzelmi deneyimleyen varmı]
hikayesi çok aman aman değil ama oynanısı cıdden kategorısıne gore cok guzel olan mıdnight fight express oynayabılırsınız hem kısa hem oynanısı guzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada dmc de cok ıyı bır serıdır ozellıkle oynanıs bakımından stres atmakta baya basarılı bır oyun

Mrphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Raif Berke Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hikayesi çok aman aman değil ama oynanısı cıdden kategorısıne gore cok guzel olan mıdnight fight express oynayabılırsınız hem kısa hem oynanısı guzel
tesekkürler

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
açın baştan sona GTA serilerini bitirin.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
The walking dead the telltale definition series
Far cry 3
Mafia trilogy
The count lucanor
Yuppie Psycho Executive Edition
BioShock series
Alan wake
Bendy series
Detroit Become Human
FNAF series
Fran Bow
Little Missfortune

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
The walking dead the telltale definition series
Far cry 3
Mafia trilogy
The count lucanor
Yuppie Psycho Executive Edition
BioShock series
Alan wake
Bendy series
Detroit Become Human
FNAF series
Fran Bow
Little Missfortune
bence arkadas bunları oynamıstır daha ındıe onerıler ıyı olur

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,419
İsim
Hacı
Cyberpunk 2077.
Tomb raider 2013 ve sonrası.
Detroid

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
bence arkadas bunları oynamıstır daha ındıe onerıler ıyı olur
Bence en azından oradan birkaç tanesini oynamıştır olabildiğince farklı alandan öneri yapmaya çalıştım ama aklıma ilk gelenler bunlar listeyi yine çok çeşitli olarak baya uzatabilirim ama dediğim gibi ilk aklıma gelenleri yazdım konu sahibi başka öneri isterse atabilirim ama.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Arif
Arkadaşlar konuma cevap verilmediği için buradan soruyorum kusura bakmayın. Dragon's Dogma 2 alınır mı? Konuma gelerek de yardımcı olursanız sevinirim.

Gta ıv

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,170
Üyeler
161,963
Son üye