Oyun Önerisi Alabilir Miyim?

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
Arkadaşlar merhabalar steam yaz indirimlerinde son saatlere geldik. Sonda 50 TL'lik bir bütçe oluşturdum. Ucuz, kafa dağıtmalık FPS vurdu kırdılı hafif çizgifilm tarzı boss falan öldürdüğümüz bir oyun arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. (İlla ki dediğim özelliklerin hepsini barındırmasına gerek yok bu tarz oyunlar yani)

Arkadaşlar merhabalar steam yaz indirimlerinde son saatlere geldik. Sonda 50 TL'lik bir bütçe oluşturdum. Ucuz, kafa dağıtmalık FPS vurdu kırdılı hafif çizgifilm tarzı boss falan öldürdüğümüz bir oyun arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. (İlla ki dediğim özelliklerin hepsini barındırmasına gerek yok bu tarz oyunlar yani)
DOOM

Borderlands

doom ve serious sam 3

Mesela şimdi gördüm Severed Steel diye bir oyun 16 TL bu tarz olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Borderlands 3 var hocam
İlla sanat dizaynı önemli ise tf2 premium orange box ile

Mesela şimdi gördüm Severed Steel diye bir oyun 16 TL bu tarz olabilir

Borderlands 3 var hocam
bu oyuna benzer ghostrunner var oynamışsındır değilse güzel benzer

bu oyuna benzer ghostrunner var oynamışsındır değilse güzel benzer
Ghostrunner da var hocam onun dışında öneriniz var mı? İlla ki o attığım oyuna benzeyecek değil eğlenceli ucuz fiyatlı full aksiyon vurdu kırdı falan olması yeterli 😁

Ghostrunner da var hocam onun dışında öneriniz var mı? İlla ki o attığım oyuna benzeyecek değil eğlenceli ucuz fiyatlı full aksiyon vurdu kırdı falan olması yeterli 😁
Bazı indirim videolarında sunset overdrive öneriyorlardı bir bakın isterseniz.
Batman collection yoksa ona da bakabilirsiniz.

Bazı indirim videolarında sunset overdrive öneriyorlardı bir bakın isterseniz.
Batman collection yoksa ona da bakabilirsiniz.
Sunset Overdrive güzele benziyor attım sepete teşekkürler. Batman collection var hocam.

Mesela şimdi Guns, Gore and Cannoli oyununu gördüm fiyatına göre güzel geldi onuda attım sepete eğer sizde bu tarz arıyorsanız bir bakın derim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,417
Üyeler
192,334
Son üye
CasEmir0
Geri