bi dakka 30 40 indirdi sonra oyun içindedemi indirme yapıcam ?Sorun olmaz bir gecelik izin iste.
indirirken 30-40 gb arası indiricek açılınca 70-80 arası boyut kaplıyor bu arada.
Ben oyunun ortasına kadar geçtim. Pişmanım. Oyunu unutmadım başlayamıyorum.Mafia 1-2 oynamanı kesinlikle öneririm eğer gerçekten hikaye oyunu istiyorsan. (Sinematik sahneleri sakın geçme)
Hayır 30-40 indiricen pc'inde o kadar kapsarbi dakka 30 40 indirdi sonra oyun içindedemi indirme yapıcam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
çünkü şu anda payday 2 için 26gb indirme ypaıyor oyun
hayır o 26 gb sıkıştırılmış hali. kendisi kurarken zip dosyasından çıkartır ggibi düşün. içi daha büyük. ekstra bir indirme olmayacakbi dakka 30 40 indirdi sonra oyun içindedemi indirme yapıcam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
çünkü şu anda payday 2 için 26gb indirme ypaıyor oyun
oynama o oyunu ya outlast 2 oynayım dedim valla zevk vermedi sildimayy o oyundan korkuyorum kanka valla gece yatamam sonra .D zaten fnaf oynadığım için gece hayal kuruyorum
reis yaşıtızda ne bu kadar korkuyon outlast 5 kere bitirdimyok kanki yaş küçük ya gece açık tutamıyoruz malum 15 yşaındayız
aynı şekil bende o oyunları oynuyodum war thunderı keşfettim güzel oyun bnc deneyebilirsinmerhaba çok sıkıldım valla elimdeki oyunlardan oyun önerebilecek varmı
oynadıklarım gta 5 csgo ets2 the forest var ama yüklemedim hem de oynayacak kişi yok solo zevk verirse önerin ets2 tarzı oyunlar güzel yani severim ona göre önerirseniz sevinirim
2 sene önce açılmış konu, son mesajda geçen sene.aynı şekil bende o oyunları oynuyodum war thunderı keşfettim güzel oyun bnc deneyebilirsin