Neler Yeni

OYUN ÖNERİSİ (istediğim tarzda pls)

Stefan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Sağlam vuruş hissiyatli sağlam kombolu ve çeşitlilik olan oyun arıyorum tür farketmez silah kılıç yumruk büyü yetenekler
Örnek oyunlar: God of w mesela kombolari saglam ve çeşitli , Dishonored serisi , crimson dessert,evil west şimdiden teşekkürler,apex bile olir farklı yetwnekler var silahların çeşitliliği çok vuruş hissiyati on numara

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sağlam vuruş hissiyatli sağlam kombolu ve çeşitlilik olan oyun arıyorum tür farketmez silah kılıç yumruk büyü yetenekler
Örnek oyunlar: God of w mesela kombolari saglam ve çeşitli , Dishonored serisi , crimson dessert,evil west şimdiden teşekkürler,apex bile olir farklı yetwnekler var silahların çeşitliliği çok vuruş hissiyati on numara
-Elden Ring

-Ghost of Tsushima

-Sekiro : Shadows Diye Twice

-Assassin’s Creed serisi bakabilirsin (Tavsiyem Ezio 3'lemesi veya Odyssey

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
devil may cry 5 önerebilirim
batman seriside olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

-Elden Ring

-Ghost of Tsushima

assasins creed oyunlarının tamamında aynı kombatla adam öldürüyorsun , kombat çeşitliliği isteyen adam için absürt kaçar bence

Stefan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-Elden Ring

-Ghost of Tsushima

batman seriside olur

assasins creed oyunlarının tamamında aynı kombatla adam öldürüyorsun , kombat çeşitliliği isteyen adam için absürt kaçar bence
Oynadım bunları başka öneriniz var mıdır

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Mehmetcan İvrendi
batman seriside olur

Yani birden fazla oynarsa evet ama Hiç Assasin's Creed oynamadıysa bence sorun olmayacaktır çünkü Assasin's creed'de de bir çok Ökdürme vs. Kombat Ceşiti var yani 3-5 tane oyununu oynasa tabi çeşitlilik hossetmezdi ama hiç Assasin's oynamadıysa dediğim gibi hissedecektir ayrıca Assasin's Creed'de de bir çok fatklı silah vs. Var buda fatklı kombatlar vs. Sağlıyor ayrıca hikaye içerisinde sadece o sahneye özel yaptıgımız bağzı farklı kombatlar'da var

Stefan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-Elden Ring

-Ghost of Tsushima

Elden ring ile AC oynadım diğer ikisine isteyerek başlamadım var mıdır başka öneriniz

Deadceel mesela birçok sey var isteğim özellik veya silahı geliştiriyorum düşman olsun silah olsun sıkmadı hiç bunun tarzında remnant 2 ve ya witchfire gözüme çarptı bu ikisine bakarsanız belki ne istediğimi biraz daha alabilirsiniz
Dakika 6.15 ten sonra birazıni izleseniz yeter

Son düzenleme:
Top Bottom