oyun önerisi lazım :/

marilyn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,734
hiç oyun oynama isteğim yok csgo girmek istiyorum ama prime olmadığım için çok hile geliyor kafa dağıtmalık bedava oyun önersenize yada ucuz grafikler önemli hikayesi çöp olsada olur serbest dolaş falan olur gta 5 de aşırı baydı gta 5 demeyin

Steam indirimlerinde spec ops the line 10 liraya
half life 1 1.80 e
postal 2 1.80 e
warband 7 küsüre düşüyor
güzel oyunlardır tavsiye ederim
12 liraya indirimde garrys mod da alabilirsin ya da.

Steam indirimlerinde spec ops the line 10 liraya
half life 1 1.80 e
postal 2 1.80 e
warband 7 küsüre düşüyor
güzel oyunlardır tavsiye ederim
12 liraya indirimde garrys mod da alabilirsin ya da.
ucuza csgo prime alabileceğim biryer biliyormusun 70 tl vermek saçma geliyor

Ben hem ucuz hemde büyülü bir deneyim için Undertale'ı öneririm
Ama oyun konusunda bilgili olan bu iki arkadaşın da fikirlerini al : @Dontaçhi @Gizemss

Ama oyun konusunda bilgili olan bu iki arkadaşın da fikirlerini al : @Dontaçhi @Gizemss
undertale oynadım oynamayan varsa ayıp ediyordur yeni pc aldımda şöyle gözlerime bayram ettireyim diyorum ama oyun bulamadım gta baydı csgo çok hile var valorant lol oynayan kanser tiplerle dolu mortal kombat bitirdim witcher 3 bitirdim cod serisini bitirdim belki bf bakarım aklıma gelmiyor hiç oynıyasım yok csgo oynamak istiyorum ama hile gelince çıldırıyor

undertale oynadım oynamayan varsa ayıp ediyordur yeni PC aldımda şöyle gözlerime bayram ettireyim diyorum ama oyun bulamadım gta baydı csgo çok hile var valorant lol oynayan kanser tiplerle dolu mortal kombat bitirdim witcher 3 bitirdim cod serisini bitirdim belki bf bakarım aklıma gelmiyor hiç oynıyasım yok csgo oynamak istiyorum ama hile gelince çıldırıyor
Mutlaka Death Stranding oyna
Grafikleri ve hikayesi şahane
Oyun ilk 5 saat sıkıcı gibi geliyor ama o ilk 5 saatten sonra kendini oyunun dünyası da buluyorsun
Oynadığım oyunlar arasında en fazla oynanış çeşitliliği barındıran oyundur kendisi

Mutlaka Death Stranding oyna
Grafikleri ve hikayesi şahane
Oyun ilk 5 saat sıkıcı gibi geliyor ama o ilk 5 saatten sonra kendini oyunun dünyası da buluyorsun
Oynadığım oyunlar arasında en fazla oynanış çeşitliliği barındıran oyundur kendisi
ucuz birşeyler olursa iyi olur

Titanfall 2 bakabilirsin, EA Play ile 30 TL.
Gears 5 bakabilirsin, Xbox Game Pass ile 6 TL. Üstelik Türkçe altyazısı da mevcut. Grafikleri de gayet tatmin edicidir.

Hocam Grafikler çok önemli demişsin güzel grafikli bir kaç oyun sıraladım liste biraz kısa oldu istersen biraz daha bakabilirim senin için..
Listede pahalı oyunlar var ( bütçeyi genel anlamda 100TL civarlarında tuttum fakat aşan oyunlar da var) fakat indirimlerde düşüyor çoğu oyun ( The Crew 2 şuanda 45TL önceliğini The Crew 2'ye verebilirsin)
Oyun Önerilerine Etiketleyebilirsiniz

The Long Dark
Amnesia: Rebirth
Alien: Isolation
BioShock Infinite
Sniper Elite 4
METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
Max Payne 3
Rise of the Tomb Raider
Witch It
Gears 5
Journey
Metro 2033 Redux
Black Mesa
theHunter: Call of the Wild
Deadside
Ryse: Son of Rome
Hell Let Loose
Green Hell
PAYDAY 2
Visage
Serious Sam 4
ARK: Survival Evolved
Titanfall 2
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
DIRT 5
Dying Light
Conan Exiles
MORDHAU
Sleeping Dogs: Definitive Edition
Hitman: Absolution
Batman: Arkham Knight
Medieval Dynasty
Hunt: Showdown
Insurgency: Sandstorm
The Crew 2
Resident Evil 2
Detroit: Become Human

Geri