Oyun önerisi tartışma

KAANT10X

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,201
Xbox one s 1tb
16gb ram i7 excalibur laptop sahibiyim
1.5 senedir bu cihazların hakkını veremedim sadece fifa ve valo oynadım tabi canımı sıkıyor bu durum
oynamam gereken oyunlar story olursa daha iyi olur tüm önerilerinzi bekliyorum call of duty serisi nede başlamak istiyorum
bunların dışında mevcut fırsatlar da değerlendirmek için

bu arada mafia2 definitive editon epicte 50 tl oynama süresi ne kadardır ve almalımıyım

Mafia 2 definitive editon indirimlerde 16 TL'ye düşüyor Epic Games'te. Güzel oyundur seversin büyük ihtimal indirime girince al.
Call Of Duty sersisinden Modern Warfare 1,2,3 ve Black Ops 1 ve 2 güzeldir.

Xbox one s 1tb
16gb ram i7 excalibur laptop sahibiyim
1.5 senedir bu cihazların hakkını veremedim sadece fifa ve valo oynadım tabi canımı sıkıyor bu durum
oynamam gereken oyunlar story olursa daha iyi olur tüm önerilerinzi bekliyorum call of duty serisi nede başlamak istiyorum
bunların dışında mevcut fırsatlar da değerlendirmek için

bu arada mafia2 definitive editon epicte 50 TL oynama süresi ne kadardır ve almalımıyım
İlk Önce Bunları Bir Bitir.
Başlık 'Hikayeli Taş Gibi Oyun Önerileri [Düzenlendi]' https://forum.donanimarsivi.com/konu/hikayeli-tas-gibi-oyun-oenerileri-duezenlendi.370213/
+Olarak Buraya Henüz Ekliyemedigim Horizon Zero Dawn.

Hocam Xbox platformuna da yeni gelen Grim Dawn'ı denemenizi tavsiye ederim eğer izometrik ARPG seviyorsanız.

Valla bende 2060'lı falan sitem topladım en son, sadece Knight Online - Valorant oynuyorum. Hoş Valorant'ı da bıraktım.

Geri