Çerezlik risk,business tour vararkadaşlar csgo gta 5 sıktı ücretsiz güzel oyun önerisi olan varmı
valorant hariç
Lol oynayabilirsin ben bi kere oynamıştım. Boşa ulti atıyordum.arkadaşlar csgo gta 5 sıktı ücretsiz güzel oyun önerisi olan varmı
valorant hariç
riotun hiç bir oyununu oynamamLol oynayabilirsin ben bi kere oynamıştım. Boşa ulti atıyordum.
volarant oyna yine 5v5 ama bence eğlencel csgo dan sıkılınca valorantta giriorum bazı yönleri csgodan daha iyiarkadaşlar csgo gta 5 sıktı ücretsiz güzel oyun önerisi olan varmı
valorant hariç
bende moba oynamıyorum lol oynamadım ama bi dene derimriotun hiç bir oyununu oynamam
Valla ne tarz oyunlar seviyorsun. Şahsen cs 1.6 öneririm ya da pubg lite. bedava bir sürü oyun varriotun hiç bir oyununu oynamam
biraz fanboyluk var bendevolarant oyna yine 5v5 ama bence eğlencel csgo dan sıkılınca valorantta giriorum bazı yönleri csgodan daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende moba oynamıyorum lol oynamadım ama bi dene derim
lite olabilir aslında sağolValla ne tarz oyunlar seviyorsun. Şahsen cs 1.6 öneririm ya da PUBG lite. bedava bir sürü oyun var
riotun hiç bir oyununu oynamamLol oynayabilirsin ama yaşın 16-17'Den küçükse bulaşma derim![]()
ya önermeyin lol plat 1 im kimse oynamasın asla bu oyunu sakın oynamayın babanızı bıçaklarsınız o sinirle o derece tilt ediyorLol oynayabilirsin ama yaşın 16-17'Den küçükse bulaşma derim![]()
hocam senin bileceğin iş bende csgodan başka fps oynamam diyordum ama çeşitlilik iyidir bunu en az 2000 saat minecraft oynayan bir eski velet diyorbiraz fanboyluk var bende
Apex Legendsarkadaşlar csgo gta 5 sıktı ücretsiz güzel oyun önerisi olan varmı
valorant hariç
senin fotoda neden ela var yaya önermeyin lol plat 1 im kimse oynamasın asla bu oyunu sakın oynamayın babanızı bıçaklarsınız o sinirle o derece tilt ediyor