Neler Yeni

Öneri Oyun Önerisi

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
Arkadaşlar merhaba, malum olaylardan dolayı genellikle herkes evlerinden dışarı çıkmıyor. Artık oynayacak oyun kalmadı :) Oyun önerir misiniz? belki diğer arkadaşlar da yararlanırlar

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar merhaba, malum olaylardan dolayı genellikle herkes evlerinden dışarı çıkmıyor. Artık oynayacak oyun kalmadı :) Oyun önerir misiniz? belki diğer arkadaşlar da yararlanırlar
deceit,pacify,the forest,,gta 5,stranded deep, garrys mod
bunlar ekiple oynanan oyunlar

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Tomb Raider
FarCry
İkisinden de birer oyun bitirdim. Bence fazlasıyla güzel seriler.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ben uncharted serisini bir de tersten bitirmeye başladım. (Ps3ü ps4 alırken satmıştım remasteredı bedavaya verince 4 de bende vardı zaten dedim bir de tersten bitireyim lost legacy de var tek eksiğim golden abyss)

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Payday 1-2
İnsurgency
MB-2 Bannerlord
Just cause-3,4
Call of juarez bound in blood
.......

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Tür söyler misiniz ona göre önerelim

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Her tür olur şuan :)
Monster Hunter world öneririm. Oyunda 14 silah var ve hepsinin oynanış tarzı farklı. Hertürlü size uygun bişey bulursunuz. Oyun 140 TL ama torrent indirebilirsiniz. Oyun torrentken sadece single oynanıyor. Bazı yaratıkları tek kesmek zorlayıcı oluyor ama imkansız değil. Orijinali multi oynanıyor. Oyunun ana teması yaratık kes çıkan loot ile güçlen daha güçlü yaratık kes tarzında ama 300 saat ardından söyleyebilirim ki sıkmıyor. Oyunda silahların kombo sistemi çok iyi. Özellikle insect glaive de ustalaşmak aşşşırı zor ama yeteri kadar iyiyseniz bazı bossfightlsrı bossun kaçması hariç ayağın yere değmeden bitirebiliyorsun. Oyunda yaratıkların can barı yok. Oluşan yaralarından ve topallsmalsrındsn kaçmalarından anlaşılıyor canları. Benden çok toplayarak kaçmaya çalıştılar bulup tokatladım[emoji1787] oyunda bu ortam çok iyi yansıtılmış. Yeniyken ilk görünce bende çok şaşırdım. Tobi kesiyordum kaçmaya başladı şansa önüne great jagras çıktı. Ben hiçbişey yapmadan fightlsrını izledim Tobi aldı. Ama canı çok azdı onuda kesip ikisinin lootunuda aldım,[emoji1787] çok ii oyun

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top Bottom