Squirtle48
80+ Silver
Dahası
Merhaba arkadaşlar. Dying Light / Witcher / Crysis tarzı seri tadında oyun önerebilir misiniz?
Aklımda Halo var aslında ilk oyununu oynamıştım o kadar, o bile çok sürüklemişti o zamanlar. Almaya değerse tüm serisini alabilirim, deneyiminiz ne yönde?Biraz eski ama Halo serisi fena değil bence hikaye olarak
Hikaye güzel oynanışta farklı bi tarz ben çok beğenmiştim ama halo 2 den sonrası bendede yok seri baya uzuyo galiba ondan sonra beğendikçe yeni oyuna geç bence serinin tümünü almak yerineAklımda Halo var aslında ilk oyununu oynamıştım o kadar, o bile çok sürüklemişti o zamanlar. Almaya değerse tüm serisini alabilirim, deneyiminiz ne yönde?
Daha hareketli aksiyon dolu oyunlar arıyorum, gameplaylerini izledim biraz dizi tadında gidiyor o çok fazla tercih ettiğim bi oyun tarzı değil, yinede teşekkür ederim.Detroit: Become Human oynayabilirsiniz.
Anladım, bende o takıntı ya bir oyun alıyorsam hepsini alıyorum güzel bir indirip bekleyip, tek tek almaktan da kat kat daha ucuza geliyor. Halo ya bir bakmak lazım alınır yaniHikaye güzel oynanışta farklı bi tarz ben çok beğenmiştim ama halo 2 den sonrası bendede yok seri baya uzuyo galiba ondan sonra beğendikçe yeni oyuna geç bence serinin tümünü almak yerine
Hikaye sonradan tekrara bağladıysa karışmam ama benDaha hareketli aksiyon dolu oyunlar arıyorum, gameplaylerini izledim biraz dizi tadında gidiyor o çok fazla tercih ettiğim bi oyun tarzı değil, yinede teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım, bende o takıntı ya bir oyun alıyorsam hepsini alıyorum güzel bir indirip bekleyip, tek tek almaktan da kat kat daha ucuza geliyor. Halo ya bir bakmak lazım alınır yani
Sorun yok yahu ne olacak, en kötü durur kütüphanedeHikaye sonradan tekrara bağladıysa karışmam ama ben
*rustrast bence oyun çok güzel ama 60 TL
Rast olarak aratınca bir sonuç bulamadım. " Rust " diyorsunuz sanırım. o oyun mevcut bende. İlk başta yazdığım oyunlar tarzında arıyorum daha çok. Tek kişi Story Mode, aksiyon dolu Half Life crysis vs. tarzırast bence oyun çok güzel ama 60 TL
bioshock infinite kesinlike oyna çok güzelMerhaba arkadaşlar. Dying Light / Witcher / Crysis tarzı seri tadında oyun önerebilir misiniz?
Assassin's Creed Odyysey bugün saat 16:00 a kadar 88 lira 60 lira indirim kuponu var epic games te 28 lira oluyor al derim normalde 270TlMerhaba arkadaşlar. Dying Light / Witcher / Crysis tarzı seri tadında oyun önerebilir misiniz?