Oyun önerisi

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
Arkadaşlar pc için hani şöyle bize seçenek sunan ve bizim karar verebildiğimiz tarzda oyun öneriniz var mı ? Until down, detroid gibi yani. Birde şu film tarzı oyunlardan önerir misiniz pek anlatamadım gibi ama anlamışsınızdır umarım teşekkürler 🙏

The walking dead game

Hitman serisi. İstediğin gibi ajanlık yapabilirsin. İster ortalığı birbirine katarak ister kimse duymadan.

Life is strange deneyebilirsin. Tam dediğin tarzda bir oyun.

Arkadaşlar PC için hani şöyle bize seçenek sunan ve bizim karar verebildiğimiz tarzda oyun öneriniz var mı ? Until down, detroid gibi yani. Birde şu film tarzı oyunlardan önerir misiniz pek anlatamadım gibi ama anlamışsınızdır umarım teşekkürler 🙏
dostum bu kritere en çok uyan detroid become human var the walking dead var
the witcher 3 olabilir yada skyrim

dostum bu kritere en çok uyan detroid become human var the walking dead var
the witcher 3 olabilir yada skyrim
witcher 3ü öneririm 2 hafta içinde sindire sindire oynayıp bitirdim dlc leri ile beraber çok zevkliydi skyrim e gelecek olursak çok fazla öneri aldım bu oyundan yana yakında bende başlayacağım bu 2 oyunda sağlam oyunlardır.

witcher 3ü öneririm 2 hafta içinde sindire sindire oynayıp bitirdim dlc leri ile beraber çok zevkliydi skyrim e gelecek olursak çok fazla öneri aldım bu oyundan yana yakında bende başlayacağım bu 2 oyunda sağlam oyunlardır.
toplam kaç saatte bitti?

Geri