Sir Alex Ferguson
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,931
M&B:Warband ve Bannerlord
Bannerlord oynamadım ama güzel.
Bannerlord oynamadım ama güzel.
Steam kütüphanemde var ilerledikçe daha da zorlaşıyor ama cidden fıstık gibi oyun :dDead Cells bal oynamayan m-
Dying Light (En sevdigim oyun)Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
Max Payne 2 oynadım bitirememiş olsamda arkadaşlarla ara sıra muhabbeti açılır. Mona Sax diye bir karakter vardı Zıplayıp Save çekiyorduk böyle çok adam olan yerde D:Max Payne 1 2 adam vurmalı bir şey istiyorsan da 3
Birkaç arkadaşla daha güzel olur arkadaşım oynuyordu yayından görmüştüm baya iyiydi 170-200 Saati boşuna olmaması normal sanırımDying Light (En sevdigim oyun)
evet sirf biseye canin cok sıkilsa bile zombi keserek stres atiyor insanMax Payne 2 oynadım bitirememiş olsamda arkadaşlarla ara sıra muhabbeti açılır. Mona Sax diye bir karakter vardı Zıplayıp Save çekiyorduk böyle çok adam olan yerde D:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birkaç arkadaşla daha güzel olur arkadaşım oynuyordu yayından görmüştüm baya iyiydi 170-200 Saati boşuna olmaması normal sanırım![]()
R6Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
Rdr2,Phasmophobia,Outlast,Ets2,Rust Benden abu KadarHer Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
evet dostumZor bir oyun olduğunu hatırlıyorum ama oyunun mantığını bir türlü anlamadım kasılıp rakiplerinle vs mi atıyorsun ?
assasin creed black flag - unityHer Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
Var bence Garry's Mod.RDR 2 fazla bir şey bahsetmeye gerek yok kısaca dünyanın en iyi oyunu.
Alın oynayın, aldırın oynattırın.
Açıkçası Black Ops 2 gerçekten çok iyidi gerek hikayedeki seçimler değiştiriyordu bir şeyleri yani diğer yandan zombi modu halen 3 kişi daha bulup gir sarıyor . Multiplayeri ayrı bir güzel indirimde fiyatı ayrı bir güzel.Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.