Oyun Önerme Konusu !!!

RDR2.

Max Payne 1 2 adam vurmalı bir şey istiyorsan da 3

Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
Dying Light (En sevdigim oyun)

Max Payne 1 2 adam vurmalı bir şey istiyorsan da 3
Max Payne 2 oynadım bitirememiş olsamda arkadaşlarla ara sıra muhabbeti açılır. Mona Sax diye bir karakter vardı Zıplayıp Save çekiyorduk böyle çok adam olan yerde D:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dying Light (En sevdigim oyun)
Birkaç arkadaşla daha güzel olur arkadaşım oynuyordu yayından görmüştüm baya iyiydi 170-200 Saati boşuna olmaması normal sanırım :D

Max Payne 2 oynadım bitirememiş olsamda arkadaşlarla ara sıra muhabbeti açılır. Mona Sax diye bir karakter vardı Zıplayıp Save çekiyorduk böyle çok adam olan yerde D:

Birkaç arkadaşla daha güzel olur arkadaşım oynuyordu yayından görmüştüm baya iyiydi 170-200 Saati boşuna olmaması normal sanırım :D
evet sirf biseye canin cok sıkilsa bile zombi keserek stres atiyor insan

Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
R6 😏 aç oyna gitsin gelen güncellemelere pek aldirmayinca güzel gidiyor bu tarzda bir oyun daha başka yok.

Rdr2,Phasmophobia,Outlast,Ets2,Rust Benden abu Kadar

TITANFALL2 al geç kardeşim adma akıllı fps oyunlarından birisi (3tanenin içinde :D)

RDR 2 fazla bir şey bahsetmeye gerek yok kısaca dünyanın en iyi oyunu.
Alın oynayın, aldırın oynattırın.
Var bence Garry's Mod.
Evet abi karşındayım ve ultra master telekinezi ile oynadım diyeceğim şaka şaka 120 saatimi v erdim bu oyuna ve bu oyun aklımda ne varsa yapabildiğim aşırı çeşitlilik sunan bir oyunda 18 tl idi ve eski fiyatı bence Garry's Mod dha iyyi.

Açıkçası Black Ops 2 gerçekten çok iyidi gerek hikayedeki seçimler değiştiriyordu bir şeyleri yani diğer yandan zombi modu halen 3 kişi daha bulup gir sarıyor . Multiplayeri ayrı bir güzel indirimde fiyatı ayrı bir güzel.

Geri