Neler Yeni

Oyun Önerme Konusu !!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
M&B:Warband ve Bannerlord
Bannerlord oynamadım ama güzel.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
RDR2.

Caelius

80+ Silver
Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
Dying Light (En sevdigim oyun)

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Max Payne 1 2 adam vurmalı bir şey istiyorsan da 3
Max Payne 2 oynadım bitirememiş olsamda arkadaşlarla ara sıra muhabbeti açılır. Mona Sax diye bir karakter vardı Zıplayıp Save çekiyorduk böyle çok adam olan yerde D:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dying Light (En sevdigim oyun)
Birkaç arkadaşla daha güzel olur arkadaşım oynuyordu yayından görmüştüm baya iyiydi 170-200 Saati boşuna olmaması normal sanırım :D

Caelius

80+ Silver
Max Payne 2 oynadım bitirememiş olsamda arkadaşlarla ara sıra muhabbeti açılır. Mona Sax diye bir karakter vardı Zıplayıp Save çekiyorduk böyle çok adam olan yerde D:

Birkaç arkadaşla daha güzel olur arkadaşım oynuyordu yayından görmüştüm baya iyiydi 170-200 Saati boşuna olmaması normal sanırım :D
evet sirf biseye canin cok sıkilsa bile zombi keserek stres atiyor insan

Lothunia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Can Kaya
Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
R6 😏 aç oyna gitsin gelen güncellemelere pek aldirmayinca güzel gidiyor bu tarzda bir oyun daha başka yok.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Rdr2,Phasmophobia,Outlast,Ets2,Rust Benden abu Kadar

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
TITANFALL2 al geç kardeşim adma akıllı fps oyunlarından birisi (3tanenin içinde :D)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
RDR 2 fazla bir şey bahsetmeye gerek yok kısaca dünyanın en iyi oyunu.
Alın oynayın, aldırın oynattırın.
Var bence Garry's Mod.
Evet abi karşındayım ve ultra master telekinezi ile oynadım diyeceğim şaka şaka 120 saatimi v erdim bu oyuna ve bu oyun aklımda ne varsa yapabildiğim aşırı çeşitlilik sunan bir oyunda 18 tl idi ve eski fiyatı bence Garry's Mod dha iyyi.

Açıkçası Black Ops 2 gerçekten çok iyidi gerek hikayedeki seçimler değiştiriyordu bir şeyleri yani diğer yandan zombi modu halen 3 kişi daha bulup gir sarıyor . Multiplayeri ayrı bir güzel indirimde fiyatı ayrı bir güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,755
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom