Neler Yeni

Oyun oynamak istiyorum ama aynı zamanda içimden gelmiyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oyun oynamak eğlenmek istiyorum. Artık böyle hakikaten eğlenmek istiyorum. Oynayacağım oyuna yarım yamalak bir şekilde kendimden emin olmayarak karar veriyorum. İnmesini bekliyorum. O esnada oyun oynama şevkim kaçıyor.
Tek oyun oynamak da değil. Ders de çalışmak istemiyorum. Yemek de yemek istemiyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Ne yapacağım ben ya? Bu durumdan nasıl çıkacağım?

Narkuc

80+ Bronze
gamepass alınca benim dertler
Mesaj otomatik birleştirildi:

anime izlemeyi seviyosan chainsaw man izle her hafta salı gününü bekliyosun güzel oluyo :D

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Bu ben

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Bazı zamanlar çoğumuzun istemedikleri ve yapmaya üşendiğimiz durumlar olabilir bu bir süreçtir gelip geçer. PC kullanmaya ara vermek bazen iyi gelmektedir. Sadece sizde değil bu gibi durumlar yani. Sevdiğiniz şeylere odaklanırsınız gelip geçer bu durumlar. :)

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Oyun oynamak eğlenmek istiyorum. Artık böyle hakikaten eğlenmek istiyorum. Oynayacağım oyuna yarım yamalak bir şekilde kendimden emin olmayarak karar veriyorum. İnmesini bekliyorum. O esnada oyun oynama şevkim kaçıyor.
Tek oyun oynamak da değil. Ders de çalışmak istemiyorum. Yemek de yemek istemiyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Ne yapacağım ben ya? Bu durumdan nasıl çıkacağım?
dışarı çıkarak arkadaşlarınla, akrabalarınla zaman geçirerek en kolay ve etkili çözümü bu

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Oyun oynamak istedim sistem aldım sarmadı sattım. Sonra tekrar istedim tekrar aldım sarmadı sattım. En iyisi vakit geçirebildiğin kız arkadaşı. Ondan sonra tüm zevkin geliyor tabi toxic olmayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

dışarı çıkarak arkadaşlarınla, akrabalarınla zaman geçirerek en kolay ve etkili çözümü bu
A-akraba ? Eğlenmek? Öyle bir şey mi var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,309
Üyeler
161,432
Son üye
emir3407
Top Bottom