bunu daha çok internette araştırman gerekte uygun bende fen lisesine gidiyorum makine mühendisliği içinBilgisayar mühendisliği için Fen lisesi uygun mu?
bunu daha çok internette araştırman gerekte uygun bende fen lisesine gidiyorum makine mühendisliği içinBilgisayar mühendisliği için Fen lisesi uygun mu?
Bozüyük Mehmet Akif Ersoy’da okuyorum. Özel ders alıyorum ayrı olarak. Bozüyük Fen Lisesi istiyorum.hangi okula gittin
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi okul nerlere gidiosun ? Özeldemisin dershanen var mı gitmek istediğin okul adı?
+19. Sınıfım hala doğru düzgün oturup ders çalışamadım, her gün inşallah sınavlar iptal olur diye dua ediyorum
Antalya Aksu fenhangi okula gittin
hangi okul nerlere gidiosun ? Özeldemisin dershanen var mı gitmek istediğin okul adı?
evet liseden liseye değişir güzelce araştırın.bunu daha çok internette araştırman gerekte uygun bende fen lisesine gidiyorum makine mühendisliği için
özel derslere şöyle diyim bence mat fen kesin al özel okulda okumuyorsan bir dershaneye bence kesinlikle gitmelisin durumun varsa, biraz devlet okullarında sıkıntı olabiliyor ortaokulda ülkemizde. Zaten dershaneye gidince soru çözmeye alışıcaksın ben son 1 ay telefonu bırakmıştım komple ne işim varsa annemin telefonuyla yaptım ödevler vb. yani diğerleride sana bakıyorda 5 lik dilim hedefi biraz düşük hatta bayağı düşük onu en az 2 ye çek daha çok çalışırsın bana güven geçen sene bizde çok iyi kitaplar vardı onları öneriyim dicemde her yıl değişiyor ondan pek söyleyebileceğim bir şey yok. Bol bol kaynak al bu arada. ve inkılap ingilizce dinide önemse geçen sene ben pek önemsemedim diye 1 soru çok başımı yaktı haberin ola. Yani yaklaşık 20k lık bir kayıp oldu öyle söyleyim. Başka önerebileceim bir ş3ey yok gerisi sana kalmış. "DERSHANEYE KESİNLİKLE GİT BU ARADA" yazım yanlışlarından kusura bakmaBozüyük Mehmet Akif Ersoy’da okuyorum. Özel ders alıyorum ayrı olarak. Bozüyük Fen Lisesi istiyorum.
Dershaneye gidiyordum ama bıraktım zaten.özel derslere şöyle diyim bence mat fen kesin al özel okulda okumuyorsan bir dershaneye bence kesinlikle gitmelisin durumun varsa, biraz devlet okullarında sıkıntı olabiliyor ortaokulda ülkemizde. Zaten dershaneye gidince soru çözmeye alışıcaksın ben son 1 ay telefonu bırakmıştım komple ne işim varsa annemin telefonuyla yaptım ödevler vb. yani diğerleride sana bakıyorda 5 lik dilim hedefi biraz düşük hatta bayağı düşük onu en az 2 ye çek daha çok çalışırsın bana güven geçen sene bizde çok iyi kitaplar vardı onları öneriyim dicemde her yıl değişiyor ondan pek söyleyebileceğim bir şey yok. Bol bol kaynak al bu arada. ve inkılap ingilizce dinide önemse geçen sene ben pek önemsemedim diye 1 soru çok başımı yaktı haberin ola. Yani yaklaşık 20k lık bir kayıp oldu öyle söyleyim. Başka önerebileceim bir ş3ey yok gerisi sana kalmış. "DERSHANEYE KESİNLİKLE GİT BU ARADA" yazım yanlışlarından kusura bakma
DYK ye gittim ben ama malum okullar kapalı.Dershaneye giden birçok arkadaşım vardı ama sadece çalışan arkadaşım hedefine ulaştı yani önemli olan çalıman.Dershaneye gidiyordum ama bıraktım zaten.
Mat fen kesin al yazmışsın ama bu kişiye göre değişir.Matematiği kolay anlayan biriye gerek olmaz mesela özel ders.özel derslere şöyle diyim bence mat fen kesin al özel okulda okumuyorsan bir dershaneye bence kesinlikle gitmelisin durumun varsa, biraz devlet okullarında sıkıntı olabiliyor ortaokulda ülkemizde. Zaten dershaneye gidince soru çözmeye alışıcaksın ben son 1 ay telefonu bırakmıştım komple ne işim varsa annemin telefonuyla yaptım ödevler vb. yani diğerleride sana bakıyorda 5 lik dilim hedefi biraz düşük hatta bayağı düşük onu en az 2 ye çek daha çok çalışırsın bana güven geçen sene bizde çok iyi kitaplar vardı onları öneriyim dicemde her yıl değişiyor ondan pek söyleyebileceğim bir şey yok. Bol bol kaynak al bu arada. ve inkılap ingilizce dinide önemse geçen sene ben pek önemsemedim diye 1 soru çok başımı yaktı haberin ola. Yani yaklaşık 20k lık bir kayıp oldu öyle söyleyim. Başka önerebileceim bir ş3ey yok gerisi sana kalmış. "DERSHANEYE KESİNLİKLE GİT BU ARADA" yazım yanlışlarından kusura bakma
geçen senemi girdin sınava kaçlık dilimdeydin?DYK ye gittim ben ama malum okullar kapalı.Dershaneye giden birçok arkadaşım vardı ama sadece çalışan arkadaşım hedefine ulaştı yani önemli olan çalıman.
Mat fen kesin al yazmışsın ama bu kişiye göre değişir.Matematiği kolay anlayan biriye gerek olmaz mesela özel ders.
neden ki?Dershaneye gidiyordum ama bıraktım zaten.
Kişiden kişiye değişir ama saygı duyarım.Dershanelere tonlarca para bayılmaktansa daha mantıklı bir çözüm.Sonuçta sadece fizik ve matematik gerekirse ki bence gerek yok kimyadan özel ders alınacak.Ya da anlamadığın soruları çözdürmen için bir velinimetSana katılmıyorum pek hiç özel ders ihtiyacı duymadım mantıklı da gelmedi kendin her şeyi halledebiliyorken hiç gerek yok bence ayrıca yks dersleri gereksiz bi şekilde çalışan herkesin yapabileceği kadar kolay bu arada arkadaşlarımın yapamam sebebi soru sayısı gibi saçma şeylere takılı kalıp kendileri kandırarak çalışmalarıydı bundan bahsettim ben
Hocam 11. Sınıfım temelim eh işte. TM'yim. Ama ders çalışmak istemiyorum. Ne yapmam lazım ? Ablam dil okuyor bu sene üniye hazırlanıyor. Günde 6-7 saat çalışıyor. Ona çok imreniyorum ama imrendiğimle kalıyorum. Çalışamıyorum.Bende anadolu lisesinden çıktım.Anadolu lisesindeki hocalar daha köklü ve bilindik oluyor.Bende 2K yaptım ve şuan Okan Diş'de okuyorum.Ha bu dediğimin tam tersi de olabilir.Anadolu lisesinin hocaları kötü ve fen lisesinin hocaları iyi olabilir.Ama zaten lisede özel ders her ne okulda okursan oku alınmalı.Özel dersle ve düzgün bir programla her şekilde dereceye oynarsın..
matamatiği çalış yeter bak o kadar diyorum geçen sene girdim mat 1 net ile ile 370 puan aldım malesef lanet mat...Merhabalar. 8.sınıfım ve LGS'ye gireceğim. Yeni Nesil sorularında çok ama çok zorlanıyorum. Ders çalışmak istiyorum ama çalışmıyorum. Çalışmak gelmiyor içimden. Yardım edin lütfen. Nasıl kendimi ders çalıştırabilirim?
1 ay önce günde 100 soru çözüyordum en azından ama 2 haftadır hiç çözmedim. Ders çalışmak istiyorum ne yapmam lazım yardım edin lütfen.