Neler Yeni

Ders çalışmak istiyorum ama çalışmak içimden gelmiyor

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
kesinlikle daha şanslısınız. Size şöyle açıklayım. Biz böyle bir sınav hiç beklemiyorduk. Bnden kat kat daha fazla çalışanlar sırf sınav anında böyle zor geldii için motivasyonları yüzünden daha kötü sınav sonuçları aldılar ve biz 1.5 milyon kişiydik. Bu sene kesinlikle zor sormuycaklar bence çünkü zaten okula yarım dönemin yarısından biraz daha fazla gittiniz ve 2 dönemde var sınavın içinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi okuldasın nerlere gidiyorsun ona göre tavsiye vereyim 3 lük dilimdeydim geçen sene istersen veririm 3lük senin için bir hedefse
4,99’luk dilime girmek istiyorum.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhabalar. 8.sınıfım ve LGS'ye gireceğim. Yeni Nesil sorularında çok ama çok zorlanıyorum. Ders çalışmak istiyorum ama çalışmıyorum. Çalışmak gelmiyor içimden. Yardım edin lütfen. Nasıl kendimi ders çalıştırabilirim?
1 ay önce günde 100 soru çözüyordum en azından ama 2 haftadır hiç çözmedim. Ders çalışmak istiyorum ne yapmam lazım yardım edin lütfen.
Ben de geçen sene girdim.Motivasyonun çok önemli.Seni motive edecek şeyler yap.Öncelikle konuyu öğren sonra temel sorulara geç direkt yeni nesil çözersen çözemezsin ben de aynı şeyleri yaşadım.Kendini zorlaman lazım.Beni 5-6-7, sınıfta hep ailem zorladı 8'de ben kendimi zorladım.Çalıştım kendim için,geleceğim için ve başardım.Hayalimdeki lisedeyim kendine inan başaracaksın!
(LGS ile ilgili motivasyon videoları izle.LGS&LİSE HOCAM ve Partikül Matematik tavsiyem.)

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben de geçen sene girdim.Motivasyonun çok önemli.Seni motive edecek şeyler yap.Öncelikle konuyu öğren sonra temel sorulara geç direkt yeni nesil çözersen çözemezsin ben de aynı şeyleri yaşadım.Kendini zorlaman lazım.Beni 5-6-7, sınıfta hep ailem zorladı 8'de ben kendimi zorladım.Çalıştım kendim için,geleceğim için ve başardım.Hayalimdeki lisedeyim kendine inan başaracaksın!
(LGS ile ilgili motivasyon videoları izle.LGS&LİSE HOCAM ve Partikül Matematik tavsiyem.)
Bu arada fen lisesi ya da anadolu lisesi ya da diğerleri.Olmak istediğin mesleğe göre seç.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Öncelikle bilgisayardan uzaklaşman lazım bence. Ben sınava kadar oyun oynamamıştım sınav senemde. Başta zor geliyordu ama alışıyorsun bir süre sonra.

buisimsadecebanait

80+ Bronze
Merhabalar. 8.sınıfım ve LGS'ye gireceğim. Yeni Nesil sorularında çok ama çok zorlanıyorum. Ders çalışmak istiyorum ama çalışmıyorum. Çalışmak gelmiyor içimden. Yardım edin lütfen. Nasıl kendimi ders çalıştırabilirim?
1 ay önce günde 100 soru çözüyordum en azından ama 2 haftadır hiç çözmedim. Ders çalışmak istiyorum ne yapmam lazım yardım edin lütfen.
aynı şeyi bende yaşıyorum

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
9. Sınıfım hala doğru düzgün oturup ders çalışamadım, her gün inşallah sınavlar iptal olur diye dua ediyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,080
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom