Neler Yeni

Ders çalışmak istiyorum ama çalışmak içimden gelmiyor

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Merhabalar. 8.sınıfım ve LGS'ye gireceğim. Yeni Nesil sorularında çok ama çok zorlanıyorum. Ders çalışmak istiyorum ama çalışmıyorum. Çalışmak gelmiyor içimden. Yardım edin lütfen. Nasıl kendimi ders çalıştırabilirim?
1 ay önce günde 100 soru çözüyordum en azından ama 2 haftadır hiç çözmedim. Ders çalışmak istiyorum ne yapmam lazım yardım edin lütfen.
OBAAA yeni nesil çok kolay yaw 100 soru yeni nesil çözmek çok fazla
20 yeni çöz 80 normal çöz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bozüyük Mehmet Akif Ersoy’da okuyorum. Özel ders alıyorum ayrı olarak. Bozüyük Fen Lisesi istiyorum.
Bozüyük fene gidebilecek ben uzak diyen annemler
Hocam eal fln bakın ahmet kanatlı var eskişehirde onada bakın Ahmet kanatlıya bakarsanız yardımcı olurum okulum oraya yakın

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege
matamatiği çalış yeter bak o kadar diyorum geçen sene girdim mat 1 net ile ile 370 puan aldım malesef lanet mat...
aga bu biraz saçma bir öneri olmuş her derse çalışması gerek

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Dershaneye değil özel matematik dersine gidiyorum.
Kendime 150 soru hedefi koyuyorum ama babam 200 soru deyip duruyor. 200 çözecek durumda değilim şuan.
Maalesef bazı babalar böyle oluyor babam bana günde 1000 soru çözme şartı koymuştu ( tabiikide günde 100 sorudan fazla çözmedim ancak %5 e girerek şuanki okuluma birincilikle girdim) sana tavsiyem testlerini çöz ancak (aşırı) sıkıldığın zaman 5-10dk mola ver yoksa 1 test bile çözmek işkence gibi geliyor.

Lewis Hamilton

80+ Bronze
Dostum geçen sene kardeşim lgs denen lanet sınava girdi. Sınava girdi girdi ama doğru dürüst 'Yeni Nesil' soru çözmediği için sınavda bir halt edemedi. Günde 200 normal soru yerine 50 tane yeni nesil çöz. Bunları sabah öğle akşam diye ayır.(örnek: sabah 10 soru akşam 25 soru gibi). Her gün çözdüğün yeni nesil soru sayısını arttır. Kesinlikle normal boş diyebileceğimiz sorularla zaman kaybetme. Gelelim ders çalışma isteğim yok sorusuna. Bu sorunu ancak ve ancak üstüne giderek çözebilirsin. Zamanında teog çalışırken bende böyleydim ders çalışmadım, keşke çalışmış olsaydım. Sende bunu yaşamamak için kendini zorla. Kendinle yarış yani.
Allah yardımcın olsun.
Umarım sınav zamanı istediğin puanı kazanırsın

elitboss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Erdem kartal
Merhabalar. 8.sınıfım ve LGS'ye gireceğim. Yeni Nesil sorularında çok ama çok zorlanıyorum. Ders çalışmak istiyorum ama çalışmıyorum. Çalışmak gelmiyor içimden. Yardım edin lütfen. Nasıl kendimi ders çalıştırabilirim?
1 ay önce günde 100 soru çözüyordum en azından ama 2 haftadır hiç çözmedim. Ders çalışmak istiyorum ne yapmam lazım yardım edin lütfen.
Valla ben hiç çalışmadım okul puanıyla girdim gayet güzel lisem sağlık meslek

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Hocam 11. Sınıfım temelim eh işte. TM'yim. Ama ders çalışmak istemiyorum. Ne yapmam lazım ? Ablam dil okuyor bu sene üniye hazırlanıyor. Günde 6-7 saat çalışıyor. Ona çok imreniyorum ama imrendiğimle kalıyorum. Çalışamıyorum.
TM isen kendini MF ler kadar sıkmana gerek yok.Şuan için Matematiğini sağlam tut ve Dil bilgini sağlam tut her gün 20-30 soru paragraf çözmeye çalış.Bu sene 4 dil bilgisi 36 paragraf çıktı ki artık zaten dil bilgisini de paragrafa soktular.Maalesef zor ama paragraf testi çözmen gerek.Kitap okumaktan daha iyidir en azından.Demem o ki temelini sağlamlaştır.Tarihtir Coğrafyadır onlar 6-7 ayda hallolacak şeyler.11'in yazında başlarsın her gün bol tekrar ve soruyla 0 dan farksız olacağına eminim.Ama tabii ki iş sende bitiyor.1 sene için telefon bilgisayardan olabildiğince uzak dur.Bilgisayarını hafta sonu toplam 3 saat kullanacak şekilde çıkartabiliyorsan tamamen hayatından çıkarmanı öneririm.1 sene sonra zaten geleceğin belli olacak..

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
Ben geçen yıl girdim. Bizde 1. Dönem konuları geçerliydi. Çok iyi olmuştu fazla konu çıkmadı. 381 aldım pek çalışmadığım halde (son aylarda başladım çalışmaya fakat senin gibiydim çalışasım vardı ama çalışamıyordum). Matematikte 5 doğru 0 yanlışım vardı :ROFLMAO: Elinden gelenin en iyisini yap. Şuan karne ortalamasıyla alan güzel bir Anadolu Lisesi'nde okuyorum. Tabii günde 2 saat otobüs çilem var :ROFLMAO: Muhtemelen ortaokul ortalaman iyidir. Güzel tutmaya çalış. Senin B planınmış gibi düşün. Pişman mıyım? Pek değilim sınıf ortamım güzel. Soru hedefini biraz daha artırabilirsin. Eğer çalışmak sana çok baskı veriyorsa birkaç gün izin saatlerinde dışarıda gez. Umarım sınavın çok daha iyi geçer 🤗

ahenk'

80+ Silver
TM isen kendini MF ler kadar sıkmana gerek yok.Şuan için Matematiğini sağlam tut ve Dil bilgini sağlam tut her gün 20-30 soru paragraf çözmeye çalış.Bu sene 4 dil bilgisi 36 paragraf çıktı ki artık zaten dil bilgisini de paragrafa soktular.Maalesef zor ama paragraf testi çözmen gerek.Kitap okumaktan daha iyidir en azından.Demem o ki temelini sağlamlaştır.Tarihtir Coğrafyadır onlar 6-7 ayda hallolacak şeyler.11'in yazında başlarsın her gün bol tekrar ve soruyla 0 dan farksız olacağına eminim.Ama tabii ki iş sende bitiyor.1 sene için telefon bilgisayardan olabildiğince uzak dur.Bilgisayarını hafta sonu toplam 3 saat kullanacak şekilde çıkartabiliyorsan tamamen hayatından çıkarmanı öneririm.1 sene sonra zaten geleceğin belli olacak..
Hocam deme ya... Bu hafta PC alıyorum şansa bak

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Hocam deme ya... Bu hafta PC alıyorum şansa bak
Al kenara koy seneye tam doruğunda oynarsın.Eğer kenara koymazsan seneye velilerin yazını ve hayatını söylenerek zehir eder.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
son ses şarkı dinleyerek çalışmak
ben çok yaptım ama sayısalda
çözemediğim soru geldiğinde kitabı yazana hayır duası okudum (!) (!)

Top Bottom