Neler Yeni

Babam anlaşma sundu ama ders çalışmaya odaklanamıyorum

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Aynanın karşısına geç ve kendine küfret işe yarıyor😶

Rulep

80+ Gold
Burda sana ne desek boş kendin yok motivasyon sağla yok kahve ödülü ver bunları zaten sende biliyorsun kendini bir şekilde o dersin başına oturtman gerekiyor bunu çözümü sende

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İlk 1-2 hafta her gün kütüphaneye git, o ortamı solu, hedefi için çabalayan insanları gör, ufak ufak başla bir anda günde 10 saatle başlarsan tiksinirsin, ilk gün 3 saat ertesi gün 4 ertesi gün 5 6 öyle artırarak git, alışkanlık kazandıktan sonra evde ortamın varsa evde devam ettirirsin

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Zorla oturman gerek yoksa kronik tembellik hastalığına yakalanırsın.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hedef psikiyatr ama heralde bu yeterli değil anladığım kadarıyla.
aman hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sen çalışırsan cidden iyi yerlere gelirsin @Alexa çünkü bir konuya taktın mı takıyorsun kahve mesela direkt her şeyini öğrendin max 1 ayda. Bunu ders olarak yapsan.

2mApoo

80+ Silver
Ama belki de tembellik demiyelim knk.
Depresyonda olduğun için çalışmama isteği olabilir

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kaliteli bir üniversiteye gidip işsiz kalan görmedim (Bilkent,Tobb, Koç, İstanbul Medipol gibi)
ülke öyle bir durumda ki bilkent wp gruplarında insanlar cv yazmıştı geçen bgyde gördüm fiat ile hava atmaya çalışan bile var :D alınan puanın vs zeka ile alakalı olmadığını açıklayan görseller. Veya boğaziçi grubunda uzun saçlı erkeği kız zannedip yürüyen mi dersin.

Ben işe birisini alıcağım zaman yeni dönemde cvde mezun olduğu üniye 2. olarak bakarım ilk deneyim / projeler vs daha önemli benim için.

ülke öyle bir durumda ki bilkent wp gruplarında insanlar cv yazmıştı geçen bgyde gördüm fiat ile hava atmaya çalışan bile var :D alınan puanın vs zeka ile alakalı olmadığını açıklayan görseller. Veya boğaziçi grubunda uzun saçlı erkeği kız zannedip yürüyen mi dersin.
Lan onlar mizah değil miydi😳

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,081
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom