Çalışırsa da büyük ihtimalle işsiz kalır gibi ama bilemedim şimdiÇalışmazsan işsiz kalırsın bunu düşünerek çalış bana göre korku en büyük motivasyon
Kaliteli bir üniversiteye gidip işsiz kalan görmedim (Bilkent,Tobb, Koç, İstanbul Medipol gibi)Çalışırsa da büyük ihtimalle işsiz kalır gibi ama bilemedim şimdi
aman hocam.Hedef psikiyatr ama heralde bu yeterli değil anladığım kadarıyla.
ülke öyle bir durumda ki bilkent wp gruplarında insanlar cv yazmıştı geçen bgyde gördüm fiat ile hava atmaya çalışan bile var alınan puanın vs zeka ile alakalı olmadığını açıklayan görseller. Veya boğaziçi grubunda uzun saçlı erkeği kız zannedip yürüyen mi dersin.Kaliteli bir üniversiteye gidip işsiz kalan görmedim (Bilkent,Tobb, Koç, İstanbul Medipol gibi)
Lan onlar mizah değil miydiülke öyle bir durumda ki bilkent wp gruplarında insanlar cv yazmıştı geçen bgyde gördüm fiat ile hava atmaya çalışan bile var alınan puanın vs zeka ile alakalı olmadığını açıklayan görseller. Veya boğaziçi grubunda uzun saçlı erkeği kız zannedip yürüyen mi dersin.
Usta ciddiler var tanıdık özyeğin bilgisayar müh kazandı söylüyorLan onlar mizah değil miydi