Bende anadolu lisesinden çıktım.Anadolu lisesindeki hocalar daha köklü ve bilindik oluyor.Bende 2K yaptım ve şuan Okan Diş'de okuyorum.Ha bu dediğimin tam tersi de olabilir.Anadolu lisesinin hocaları kötü ve fen lisesinin hocaları iyi olabilir.Ama zaten lisede özel ders her ne okulda okursan oku alınmalı.Özel dersle ve düzgün bir programla her şekilde dereceye oynarsın..hangi lisede okuduğunun gayet önemi var ben 400 taban puanlı kötü sayılabilecek bi anadoludan 3k yapmış olsam da istatiksel baktığında bizim okulda 3 yılda 1 tıp çıkıyordu çıkmıyordu tıp demek de yanlış derece diyeyim..Çalıştığında her yerde olur bu yanlış değil ama fen liselerinin istatistiklerinin yüksek olmasının da bi sebebi var o da şu etrafındakiler çalıştıkça arkadaşların ders konusunda ciddi oldukça sen de oluyorsun ders ortamı oldukça sen de çalışıyorsun kendi okulumda tek emek veren bendim aslında herkes emek veriyodu da işte günde 500 soru çözüyordu herkes sonra mezuna kaldılar dediğim gibi okulun önemli olmasının sebebi öğretmenler eğitim seviyesi vesaire değil daha çok insanı çalışmaya itmesi bence
bende geçen sene lgs ye girdim günde 100 soru çözüyordum + okul+dershane ve dershanedede soru ama sen bu dönemde evdesin bi 200 soru çözmelisin bu arada lgs sonucum 454 puanMerhabalar. 8.sınıfım ve LGS'ye gireceğim. Yeni Nesil sorularında çok ama çok zorlanıyorum. Ders çalışmak istiyorum ama çalışmıyorum. Çalışmak gelmiyor içimden. Yardım edin lütfen. Nasıl kendimi ders çalıştırabilirim?
1 ay önce günde 100 soru çözüyordum en azından ama 2 haftadır hiç çözmedim. Ders çalışmak istiyorum ne yapmam lazım yardım edin lütfen.
Ayrıca o senin dönemine de bağlı olan bir şey.İnsanların potansiyelleri ve en üst noktaları vardır.Arkadaşların oraya erişebilmişleridir ve o kadar çalıştıkları boşa gitmesin diye mezuna kalmışlardır..hangi lisede okuduğunun gayet önemi var ben 400 taban puanlı kötü sayılabilecek bi anadoludan 3k yapmış olsam da istatiksel baktığında bizim okulda 3 yılda 1 tıp çıkıyordu çıkmıyordu tıp demek de yanlış derece diyeyim..Çalıştığında her yerde olur bu yanlış değil ama fen liselerinin istatistiklerinin yüksek olmasının da bi sebebi var o da şu etrafındakiler çalıştıkça arkadaşların ders konusunda ciddi oldukça sen de oluyorsun ders ortamı oldukça sen de çalışıyorsun kendi okulumda tek emek veren bendim aslında herkes emek veriyodu da işte günde 500 soru çözüyordu herkes sonra mezuna kaldılar dediğim gibi okulun önemli olmasının sebebi öğretmenler eğitim seviyesi vesaire değil daha çok insanı çalışmaya itmesi bence
Yazıya güzel başlamışsın fakat lütfenbende geçen sene lgs ye girdim günde 100 soru çözüyordum + okul+dershane ve dershanedede soru ama sen bu dönemde evdesin bi 200 soru çözmelisin bu arada lgs sonucum 454 puan
TÜRKÇE :2 YANLIŞ
MATEMATİK 3 YANLIŞ 2 BOŞ
FEN: FULL
İNGİLİZCE :1 YANLIŞ
DİN:FULL
İNK : FULL
VE ŞUAN FEN LİSESİNDEYİM SENDE BUNU DÜŞÜNÜP DERS ÇALIŞMALISIN
üzgünüm ama eninde sonunda çözüceksin knkm ben geçen sene girdim sınava siz şimdi daha şanslısınız aslında full evdesin istediğin şeyi yapabilirsin ama mecbur ders çalışmak zorundasın ben geçen sene 13 soruluk bir tarih testini artık o kadar seri olmuşum ki 1,8 dkda çözüyordum bak illaha soru çözmek zorunda değilsin aç türkçe kitabını dikkatini çeken hikayeler vardır aç oku biraz sonrada git biraz matematik çöz ilk konudan çöz ailen senin iyi olmanı istiyor unutma bu arada geçen sene 60.000 kadar soru çözdüm. Unutma ki ne kadar farklı soru çözersen sınavda çıkacak bilmediğin soruların sayısını azaltırsın ve stres yapma ayrıca kitap oku benim geçen seneki kaybım kitap okumaktı kitap oku akşamları kafanı dağıtacak şeyler (sakın klasik okuma)Dershaneye değil özel matematik dersine gidiyorum.
Kendime 150 soru hedefi koyuyorum ama babam 200 soru deyip duruyor. 200 çözecek durumda değilim şuan.
pardon düzeltiyorumYazıya güzel başlamışsın fakat lütfen
CAPS LOCK KAPAT.
hllbende geçen sene lgs ye girdim günde 100 soru çözüyordum + okul+dershane ve dershanedede soru ama sen bu dönemde evdesin bi 200 soru çözmelisin bu arada lgs sonucum 454 puan
TÜRKÇE :2 YANLIŞ
MATEMATİK 3 YANLIŞ 2 BOŞ
FEN: FULL
İNGİLİZCE :1 YANLIŞ
DİN:FULL
İNK : FULL
VE ŞUAN FEN LİSESİNDEYİM SENDE BUNU DÜŞÜNÜP DERS ÇALIŞMALISIN
Sana katılmıyorum pek hiç özel ders ihtiyacı duymadım mantıklı da gelmedi kendin her şeyi halledebiliyorken hiç gerek yok bence ayrıca yks dersleri gereksiz bi şekilde çalışan herkesin yapabileceği kadar kolay bu arada arkadaşlarımın yapamam sebebi soru sayısı gibi saçma şeylere takılı kalıp kendileri kandırarak çalışmalarıydı bundan bahsettim benBende anadolu lisesinden çıktım.Anadolu lisesindeki hocalar daha köklü ve bilindik oluyor.Bende 2K yaptım ve şuan Okan Diş'de okuyorum.Ha bu dediğimin tam tersi de olabilir.Anadolu lisesinin hocaları kötü ve fen lisesinin hocaları iyi olabilir.Ama zaten lisede özel ders her ne okulda okursan oku alınmalı.Özel dersle ve düzgün bir programla her şekilde dereceye oynarsın..
Teşekkür ederim.pardon düzeltiyorum
The flash seyrediyorsan sakın bırakma en azından arada kafa dağıtırsınMerhabalar. 8.sınıfım ve LGS'ye gireceğim. Yeni Nesil sorularında çok ama çok zorlanıyorum. Ders çalışmak istiyorum ama çalışmıyorum. Çalışmak gelmiyor içimden. Yardım edin lütfen. Nasıl kendimi ders çalıştırabilirim?
1 ay önce günde 100 soru çözüyordum en azından ama 2 haftadır hiç çözmedim. Ders çalışmak istiyorum ne yapmam lazım yardım edin lütfen.
türkçenin katsayısı 4 olduğu için 40 puan + 3 yanlış 1 doğruyu götürse 3x4 12 puanda öyle =52 puan silmişsinhll
benim türkçenin yarısı yanlıştı yapmasaydım malatya fen lisesine gidicektim