Neler Yeni

Oyun oynamaktan çok sıkıldım

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Arkadaşlar yeni aldığım sistemimde malesef oyun oynamaktan sıkıldım. oyunlara giriyorum bi süre sonra sıkılıyorum video izliyorum sıkılıyorum forumda vakit geçiriyorum sıkılıyorum. Napmam lazım sıkılmamak için arkadaşımla da 5 gündür oynayamıyoruz ve bi 5 gün daha öyle olcak gibi duruyor. oyun yüklüyorum oynarım diyorum oynayıp sıkılıyorum. film ve dizi izlemeyi zaten sevmiyorum. kısaca her şeyden sıkılıyorum sizce napmam lazım öneri verir misiniz ?

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar yeni aldığım sistemimde malesef oyun oynamaktan sıkıldım. oyunlara giriyorum bi süre sonra sıkılıyorum video izliyorum sıkılıyorum forumda vakit geçiriyorum sıkılıyorum. Napmam lazım sıkılmamak için arkadaşımla da 5 gündür oynayamıyoruz ve bi 5 gün daha öyle olcak gibi duruyor. oyun yüklüyorum oynarım diyorum oynayıp sıkılıyorum. film ve dizi izlemeyi zaten sevmiyorum. kısaca her şeyden sıkılıyorum sizce napmam lazım öneri verir misiniz ?
Python java gibi yazılım dillerini öğrenip vakit geçirebilirsin

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
ders çalış, kodlama öğren, oyun yap, blender ile 3d moddeleme yap, logo tasarla sat vb...

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yat uyu

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Oc denemesi
Özellikle ekran kartı kafayı yedirir

Alperen00_

80+ Bronze
Arkadaşın da dediği gibi oyun yapabilirsin nasıl yapılır öğrenebilir sonra yapabilirisin vakit de geçirmiş olursun hem

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
"Film ve dizi izlemeyi zaten sevmiyorum." demişsin, sevmeye çalış.
Biraz alış çok sarar, Ben 10 izleyebilirsin mesela. :cool:
televizyonda dizi denk gelirse izliyorum ancak işte film izleyemiyorum

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Aynısı banada olmuştu.
Bende YouTuber oldum 😎

Top Bottom