Gta san andreas Hot coffee oyna
Hayat bitiren oyun sporu bıraktım bunu oynayacağım diye, sunucu açmalar, harcanan yüzlerce saat herhangi başka bir konuya harcasaydım o zamanı usta denilebilecek bir seviyeye gelirdim herhalde birinin hayatını karartmak istiyorsanız fivem'e başlamasını önerebilirsiniz.Hocam fivem öneririm orda arkadaş edinirsin dc de konuşursunuz rol yaparsın ben pc bozulmadan önce kalkmıyodum başından fivem in
kanka 1.5aylık konuyu niye hortlatıyorsunHayat bitiren oyun sporu bıraktım bunu oynayacağım diye, sunucu açmalar, harcanan yüzlerce saat herhangi başka bir konuya harcasaydım o zamanı usta denilebilecek bir seviyeye gelirdim herhalde birinin hayatını karartmak istiyorsanız fivem'e başlamasını önerebilirsiniz.
Yeni gördüm ne yapabilirim .dkanka 1.5aylık konuyu niye hortlatıyorsun![]()
Aynen öyle ama eğlenirsinHayat bitiren oyun sporu bıraktım bunu oynayacağım diye, sunucu açmalar, harcanan yüzlerce saat herhangi başka bir konuya harcasaydım o zamanı usta denilebilecek bir seviyeye gelirdim herhalde birinin hayatını karartmak istiyorsanız fivem'e başlamasını önerebilirsiniz.