Neler Yeni

Oyun oynamaktan sıkıldım

panizher

80+ Silver
Bu arada sanalika tarzi oyun varmi bilen?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Erken olgunlaşma sendromu. Oyunların boşa vakit öldürmek dışında bir yararı olmadığını bilinçaltın keşif etmiş. Hayatına anlam verecek bir uğraş bul kendine.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Aga üstünde sinir stres varsa normal oluyor.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Hocam fivem öneririm orda arkadaş edinirsin dc de konuşursunuz rol yaparsın ben pc bozulmadan önce kalkmıyodum başından fivem in

Zeth

80+ Bronze
Hocam fivem öneririm orda arkadaş edinirsin dc de konuşursunuz rol yaparsın ben pc bozulmadan önce kalkmıyodum başından fivem in
Hayat bitiren oyun sporu bıraktım bunu oynayacağım diye, sunucu açmalar, harcanan yüzlerce saat herhangi başka bir konuya harcasaydım o zamanı usta denilebilecek bir seviyeye gelirdim herhalde birinin hayatını karartmak istiyorsanız fivem'e başlamasını önerebilirsiniz.

muskA

80+ Silver
Hayat bitiren oyun sporu bıraktım bunu oynayacağım diye, sunucu açmalar, harcanan yüzlerce saat herhangi başka bir konuya harcasaydım o zamanı usta denilebilecek bir seviyeye gelirdim herhalde birinin hayatını karartmak istiyorsanız fivem'e başlamasını önerebilirsiniz.
kanka 1.5aylık konuyu niye hortlatıyorsun:oops:

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Aynen öyle ama eğlenirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,136
Üyeler
167,439
Son üye
mehmet445
Top Bottom