Neler Yeni

Oyun oynamaktan çok sıkıldım

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
"Film ve dizi izlemeyi zaten sevmiyorum." demişsin, sevmeye çalış.
Biraz alış çok sarar, Ben 10 izleyebilirsin mesela. :cool:
Yav ben10.fandom.com’da geziyordum Ben’in farklı yaşlardaki halleri var ya site onları Dünya 10’daki Ben,Dünya 63’teki Ben diye falan kaydetmiş dizide paralel evren muhabbetimi var la yoksa

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Arkadaşlar yeni aldığım sistemimde malesef oyun oynamaktan sıkıldım. oyunlara giriyorum bi süre sonra sıkılıyorum video izliyorum sıkılıyorum forumda vakit geçiriyorum sıkılıyorum. Napmam lazım sıkılmamak için arkadaşımla da 5 gündür oynayamıyoruz ve bi 5 gün daha öyle olcak gibi duruyor. oyun yüklüyorum oynarım diyorum oynayıp sıkılıyorum. film ve dizi izlemeyi zaten sevmiyorum. kısaca her şeyden sıkılıyorum sizce napmam lazım öneri verir misiniz ?
Oyunlardan sıkılman normal. Çünkü yeni oyunların çogu ticari kaygı ile yapılıyor. Hikaye puanları 10 üzeri 5, Oyun içi zenginlik 10 üzerinden 5, Yan görevler sürükleyiciligi 10 üzerinden 1-2 anca alır. Oyunlardan sıkılmak istemiyorsan eski tür oyunlara ve başyapıt oyunlara bakmanı tavsiye ederim. Onlardan da sıkılıyorsan şunu anla oyunlar sana göre degil. Bir de hangi türü sevdigine dikkat et. Kimisi single sever kimisi online oyun sever. Sevdigin oyun türünü söylersen sana ona göre oyun önerebilirim. Bak mesela 1 tane öneriyorum yine de Tower of time oyna.

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
Arkadaşlar yeni aldığım sistemimde malesef oyun oynamaktan sıkıldım. oyunlara giriyorum bi süre sonra sıkılıyorum video izliyorum sıkılıyorum forumda vakit geçiriyorum sıkılıyorum. Napmam lazım sıkılmamak için arkadaşımla da 5 gündür oynayamıyoruz ve bi 5 gün daha öyle olcak gibi duruyor. oyun yüklüyorum oynarım diyorum oynayıp sıkılıyorum. film ve dizi izlemeyi zaten sevmiyorum. kısaca her şeyden sıkılıyorum sizce napmam lazım öneri verir misiniz ?
ekiple bir şeyler yapmak daha çok eğlendirir seni emin ol eğer bir ekibin yoksa csgo hesabın varsa ve bilgisayarında herhangi bir fps kaybı veya ping yaşamam diyorsan 2 gün sonra hard aim antrenmanlarına başlayacağız gelmek istersen gelebilirsin ama az çok csgo geçmişin varsa :( (geri dönüşü hızlı yapabilirsen sevinirim)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yav ben10.fandom.com’da geziyordum Ben’in farklı yaşlardaki halleri var ya site onları Dünya 10’daki Ben,Dünya 63’teki Ben diye falan kaydetmiş dizide paralel evren muhabbetimi var la yoksa
Evet var, 2 kere paralel evrendeki geleceği ile karşılaşıyor.
Biri Ben 10'de Ben 10.000 adlı bölümde, diğeri de Ultimate Alien'de.
Omniverse'de de vardı sanırım ama hatırlamıyorum tam.
Sonra başka bir paralel evrende Ben 10'in çocuğunu izliyoruz.
Böyle bir sürü şeyler var, bir sürü dünya.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Evet var, 2 kere paralel evrendeki geleceği ile karşılaşıyor.
Biri Ben 10'de Ben 10.000 adlı bölümde, diğeri de Ultimate Alien'de.
Omniverse'de de vardı sanırım ama hatırlamıyorum tam.
Sonra başka bir paralel evrende Ben 10'in çocuğunu izliyoruz.
Böyle bir sürü şeyler var, bir sürü dünya.
Vay be

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Oyun oynamaktan sıkıldım, Netflix'i bitirdim, korsan filmlerin kalitelilerini cımbızla çekmeye üşeniyorum. Uğraş bulamadım artık Simpsons Family Guy gibi dizileri bitirip anlık vakit geçirmeye çalışıyorum yapabilirsin.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
arkadaşlar ea acces yeni adıyla ea play alsam nasıl olur pc de 100gb yer kaldı saatte de 3gb indiriyor siz olsanız oynar mıydınız ordan oyunlar

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Oyunlardan sıkılman normal. Çünkü yeni oyunların çogu ticari kaygı ile yapılıyor. Hikaye puanları 10 üzeri 5, Oyun içi zenginlik 10 üzerinden 5, Yan görevler sürükleyiciligi 10 üzerinden 1-2 anca alır. Oyunlardan sıkılmak istemiyorsan eski tür oyunlara ve başyapıt oyunlara bakmanı tavsiye ederim. Onlardan da sıkılıyorsan şunu anla oyunlar sana göre degil. Bir de hangi türü sevdigine dikkat et. Kimisi single sever kimisi online oyun sever. Sevdigin oyun türünü söylersen sana ona göre oyun önerebilirim. Bak mesela 1 tane öneriyorum yine de Tower of time oyna.
Online seviyorum şuan pc de
Gta 5 rust Fortnite Csgo fall guys var. Mafia 2 ve Spec ops The line bitirdim sadece düz ilerleyişleri olduğu için ancak bulmacalı ve açık. Dünya oyunlar sevmiyorum. Ancak online oyunda adam akıllı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,382
Üyeler
163,305
Son üye
talha1545
Top Bottom