Oyun oynamaktan sıkıldım

Bu arada sanalika tarzi oyun varmi bilen?

Erken olgunlaşma sendromu. Oyunların boşa vakit öldürmek dışında bir yararı olmadığını bilinçaltın keşif etmiş. Hayatına anlam verecek bir uğraş bul kendine.

Aga üstünde sinir stres varsa normal oluyor.

Hocam fivem öneririm orda arkadaş edinirsin dc de konuşursunuz rol yaparsın ben pc bozulmadan önce kalkmıyodum başından fivem in

Hocam fivem öneririm orda arkadaş edinirsin dc de konuşursunuz rol yaparsın ben pc bozulmadan önce kalkmıyodum başından fivem in
Hayat bitiren oyun sporu bıraktım bunu oynayacağım diye, sunucu açmalar, harcanan yüzlerce saat herhangi başka bir konuya harcasaydım o zamanı usta denilebilecek bir seviyeye gelirdim herhalde birinin hayatını karartmak istiyorsanız fivem'e başlamasını önerebilirsiniz.

Hayat bitiren oyun sporu bıraktım bunu oynayacağım diye, sunucu açmalar, harcanan yüzlerce saat herhangi başka bir konuya harcasaydım o zamanı usta denilebilecek bir seviyeye gelirdim herhalde birinin hayatını karartmak istiyorsanız fivem'e başlamasını önerebilirsiniz.
kanka 1.5aylık konuyu niye hortlatıyorsun:oops:

kanka 1.5aylık konuyu niye hortlatıyorsun:oops:
Yeni gördüm ne yapabilirim .d

Bir hikayede yeniçeri ağası bir Yahudiye takmış “Siz Hazreti İsa’yı da çarmıha germiştiniz!”
Yahudi: İnsaf ağam, iki bin yıl önce olmuş
Yeniçeri: Olsun ben yeni duydum

Aynen öyle ama eğlenirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,241
Üyeler
185,242
Son üye
Serkan Taş
Geri