Dil öğren. Ben de baslarda cok sıkılıyordum sonra dil ogrenmeye basladim. işimde de ise yarayacak.uyumayı da sevmiyorum
Arkadaşlar yeni aldığım sistemimde malesef oyun oynamaktan sıkıldım. oyunlara giriyorum bi süre sonra sıkılıyorum video izliyorum sıkılıyorum forumda vakit geçiriyorum sıkılıyorum. Napmam lazım sıkılmamak için arkadaşımla da 5 gündür oynayamıyoruz ve bi 5 gün daha öyle olcak gibi duruyor. oyun yüklüyorum oynarım diyorum oynayıp sıkılıyorum. film ve dizi izlemeyi zaten sevmiyorum. kısaca her şeyden sıkılıyorum sizce napmam lazım öneri verir misiniz ?
[/QUOT
Video editleArkadaşlar yeni aldığım sistemimde malesef oyun oynamaktan sıkıldım. oyunlara giriyorum bi süre sonra sıkılıyorum video izliyorum sıkılıyorum forumda vakit geçiriyorum sıkılıyorum. Napmam lazım sıkılmamak için arkadaşımla da 5 gündür oynayamıyoruz ve bi 5 gün daha öyle olcak gibi duruyor. oyun yüklüyorum oynarım diyorum oynayıp sıkılıyorum. film ve dizi izlemeyi zaten sevmiyorum. kısaca her şeyden sıkılıyorum sizce napmam lazım öneri verir misiniz ?
oyun yok hocam ya baytdım
Ben 10 izleyin la 1.sezon bitmek üzere bitince Alien X pp gelecek"Film ve dizi izlemeyi zaten sevmiyorum." demişsin, sevmeye çalış.
Biraz alış çok sarar, Ben 10 izleyebilirsin mesela.![]()