Neler Yeni

Öneri Oyun Oynamayı Bırakmayı Düşünüyormusunuz

Oyunları Bırakmayı Düşünüyormusunuz

• Oy kullanan toplam üye
    204

VitoScaletta

80+ Gold
1 haftadır bunu düşünüyorum oyun oynamayı tamamen hayatımdan çıkarsammı ? bu düşünce bastırdı bana ve bilgisayarımdaki tüm oyunları sildim zaten online oyunlar aşırı sinir ediyor tamamen zarar mükemmel bi internet ve evdeki kimsenin internete bağlı olmaması gerek ha tamam o kadar şeyi hallettin birde takımının iyi olması veya senin hata yapmaman gerekir kim sinir olmuyorum derse yalan söylüyodur hepimiz online oyun oynarken kafadiyı yedik çok sinirlenk yastığımıza yumruk attık bunları hepimiz yaptık kimse kimseyi kandırmasın ve bize bi yararı oldumu hiç bi yararı olmadı bizi eğlendirdimi çok nadir eğlendirdiğini şuan hatırlıyormuyuz hayır biz daha neden online oyun oynuyoruz ? bize hiç bi katkısı yok ilk olarak bunu düşündüm ve lol ü sildim (hesabım elimde kaldı satıcak kimseyi de bulamıyorum zaten) online oyunlarla işim bitmişti şimdide hikaye oyunlarını düşündüm ve eskisi kadar zevk vermediğini anladım yaklaşık 1 yıldır içimden oyun oynamalıyım bile demedim bilgisayarım elimdeyken ha ne zaman bilgisayarım elimde olmadı o zaman çok oyun oynamak canım istedi elime ulaştığında sonuç max 1 hafta deli gibi oyun oyna sonra youtube a girmekten başka bir şey yapma cidden artık oyunların bana göre olmadığına karar verdim artık oyun oynamayı eskisi kadar istemiyorum merakımda kalmadı sizde durumlar nasıldır artık hikaye oyunu oynamakta gelmiyor içimden hikaye oyunlarını çok severdim ama cidden artık soğudum mu ne oldu hiç istemiyorum

edit: şuan böyle bi durum yok :D

Son düzenleme:

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Yaş ilerledikçe insan sıkılmaya başlıyor. Özellikle online oyunlar baydı. Witcher ve Batman serisi dışında oyun oynamıyorum genelde, arada bir battlefield.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
aga ben 15 yaşındayım cidden soğudum artık gözüme boş iş gibi geliyor
6 7 yıl önce ki oyun manyağı insandan hiç bir şey geriye kalmadı bende. Keşke iyi bir bilgisayarım olsa diyordum çalıştım topladım sistemi şimdide oynamak istemiyorum :/

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ben de belli zamanlarda bayıyorum oyunlardan bazen de diyorum ki şimdi bir valorant girip 30 40 vurmayayım mı?
Sonra sarıyor oynuyorum

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaş ilerledikçe insan sıkılmaya başlıyor. Özellikle online oyunlar baydı. Witcher ve Batman serisi dışında oyun oynamıyorum genelde, arada bir battlefield.
iş bilgisayarları laptop olarak satıyorlar ya onlar ne oluyor onun mantığı işlemciyi çok güçlü takıp ekran kartı mı kötü oluyor

rtx 3090

80+ Silver
1 haftadır bunu düşünüyorum oyun oynamayı tamamen hayatımdan çıkarsammı ? bu düşünce bastırdı bana ve bilgisayarımdaki tüm oyunları sildim zaten online oyunlar aşırı sinir ediyor tamamen zarar mükemmel bi internet ve evdeki kimsenin internete bağlı olmaması gerek ha tamam o kadar şeyi hallettin birde takımının iyi olması veya senin hata yapmaman gerekir kim sinir olmuyorum derse yalan söylüyodur hepimiz online oyun oynarken kafadiyı yedik çok sinirlenk yastığımıza yumruk attık bunları hepimiz yaptık kimse kimseyi kandırmasın ve bize bi yararı oldumu hiç bi yararı olmadı bizi eğlendirdimi çok nadir eğlendirdiğini şuan hatırlıyormuyuz hayır biz daha neden online oyun oynuyoruz ? bize hiç bi katkısı yok ilk olarak bunu düşündüm ve lol ü sildim (hesabım elimde kaldı satıcak kimseyi de bulamıyorum zaten) online oyunlarla işim bitmişti şimdide hikaye oyunlarını düşündüm ve eskisi kadar zevk vermediğini anladım yaklaşık 1 yıldır içimden oyun oynamalıyım bile demedim bilgisayarım elimdeyken ha ne zaman bilgisayarım elimde olmadı o zaman çok oyun oynamak canım istedi elime ulaştığında sonuç max 1 hafta deli gibi oyun oyna sonra youtube a girmekten başka bir şey yapma cidden artık oyunların bana göre olmadığına karar verdim artık oyun oynamayı eskisi kadar istemiyorum merakımda kalmadı sizde durumlar nasıldır ben şuan render da ekran kartı önemlimidir cidden onu araştırıyorum eğer çok ta önemi yoksa güçlü bi işlemci alıp ucuz bi ekran kartı takıp keyfime bakıcam üniversitede hem çok iyi render alıcam video montajları yapıcam içerikler üreticem hemde ekran kartlarına uçuk fiyatlar vermek zorunda kalmıycam onun yerine çok daha güçlü işlemci takabilicem artık hikaye oyunu oynamakta gelmiyor içimden hikaye oyunlarını çok severdim ama cidden artık soğudum mu ne oldu hiç istemiyorum hikayeleri de gram ilgimi çekmiyor film / dizi izlemeye başladım çok daha güzel hikayeler daha sürükleyici ve çok daha eğlenceli ben büyük ihtimalle oyun oynamayı bırakıcam sizde durumlar nasıl yazın bakalım
bırakmayı düşünsem bile arada girerim

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Oyunlarda genelde sinirlenmiyorum ben, online oyunlar oynamadığımdan olsa gerek.

Bırakmayı düşünmüyorum. Oyunlar, şu anda hayatımdaki en büyük zevklerden birisi olabilir.

Arada benim de bıktığım oluyor, bu durumda ya oynayacak iyi bir oyun buluyorum ya da oyun oynamaya bir süre ara veriyorum.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
iş bilgisayarları laptop olarak satıyorlar ya onlar ne oluyor onun mantığı işlemciyi çok güçlü takıp ekran kartı mı kötü oluyor
İşlemci bir tık iyi ekran kartı kötü. Zaten iş bilgisayarı worde falan girmek için genelde.

Top Bottom