Neler Yeni

Öneri Oyun Oynamayı Bırakmayı Düşünüyormusunuz

Oyunları Bırakmayı Düşünüyormusunuz

• Oy kullanan toplam üye
    204

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
O anime de aynı Sao gibi bir oyunun içinde sıkışıyor kalıyor ama evreni daha karanlık ben daha çok seviyorum onu saodan.
O zaman kesinlikle bakmam lazım birde sao 1. Ve 2. Sezondan sonra baya bozdu bence

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O zaman kesinlikle bakmam lazım birde sao 1. Ve 2. Sezondan sonra baya bozdu bence
Saonun ilk sezonunun yarısını seviyorum yani Saoyu oynadıkları bölümler sadece geri kalanların hepsi çöp.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Aslında fikir çok güzeldi işlenişi kötüyü çok daha iyi şeyler yapılabilirdi.
Kesinlikle gördüğüm en iyi konulardan birisi olabilir ama işte böyle mükemmel olacak bir seriyi çöp ettiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında fikir çok güzeldi işlenişi kötüyü çok daha iyi şeyler yapılabilirdi.
Overlord nasıl peki?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kesinlikle gördüğüm en iyi konulardan birisi olabilir ama işte böyle mükemmel olacak bir seriyi çöp ettiler.
O zaman acilen Overlord izleyip Saonun bıraktığı kötü tadı düzeltmen lazım.

Overlord nasıl peki?
Overlord da aynı şekilde ama oyuna bu sefer tek kişi sıkışıp kalıyor Sao gibi çok kişi değil sonra o oyundaki evrenin kralı olmaya çalışıyor falan baya aksiyonlu çok iyi yani

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
O zaman acilen Overlord izleyip Saonun bıraktığı kötü tadı düzeltmen lazım.

Overlord da aynı şekilde ama oyuna bu sefer tek kişi sıkışıp kalıyor Sao gibi çok kişi değil sonra o oyundaki evrenin kralı olmaya çalışıyor falan baya aksiyonlu çok iyi yani
Baya baya iyi kesinlikle bugün başlayacağım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ayrıca no game no life ve one punch Man i yapan adamların animesi bilgin olsun. @Capgras

Onları da izlemissindir diye düşünüyorum

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
1 haftadır bunu düşünüyorum oyun oynamayı tamamen hayatımdan çıkarsammı ? bu düşünce bastırdı bana ve bilgisayarımdaki tüm oyunları sildim zaten online oyunlar aşırı sinir ediyor tamamen zarar mükemmel bi internet ve evdeki kimsenin internete bağlı olmaması gerek ha tamam o kadar şeyi hallettin birde takımının iyi olması veya senin hata yapmaman gerekir kim sinir olmuyorum derse yalan söylüyodur hepimiz online oyun oynarken kafadiyı yedik çok sinirlenk yastığımıza yumruk attık bunları hepimiz yaptık kimse kimseyi kandırmasın ve bize bi yararı oldumu hiç bi yararı olmadı bizi eğlendirdimi çok nadir eğlendirdiğini şuan hatırlıyormuyuz hayır biz daha neden online oyun oynuyoruz ? bize hiç bi katkısı yok ilk olarak bunu düşündüm ve lol ü sildim (hesabım elimde kaldı satıcak kimseyi de bulamıyorum zaten) online oyunlarla işim bitmişti şimdide hikaye oyunlarını düşündüm ve eskisi kadar zevk vermediğini anladım yaklaşık 1 yıldır içimden oyun oynamalıyım bile demedim bilgisayarım elimdeyken ha ne zaman bilgisayarım elimde olmadı o zaman çok oyun oynamak canım istedi elime ulaştığında sonuç max 1 hafta deli gibi oyun oyna sonra youtube a girmekten başka bir şey yapma cidden artık oyunların bana göre olmadığına karar verdim artık oyun oynamayı eskisi kadar istemiyorum merakımda kalmadı sizde durumlar nasıldır ben şuan render da ekran kartı önemlimidir cidden onu araştırıyorum eğer çok ta önemi yoksa güçlü bi işlemci alıp ucuz bi ekran kartı takıp keyfime bakıcam üniversitede hem çok iyi render alıcam video montajları yapıcam içerikler üreticem hemde ekran kartlarına uçuk fiyatlar vermek zorunda kalmıycam onun yerine çok daha güçlü işlemci takabilicem artık hikaye oyunu oynamakta gelmiyor içimden hikaye oyunlarını çok severdim ama cidden artık soğudum mu ne oldu hiç istemiyorum hikayeleri de gram ilgimi çekmiyor film / dizi izlemeye başladım çok daha güzel hikayeler daha sürükleyici ve çok daha eğlenceli ben büyük ihtimalle oyun oynamayı bırakıcam sizde durumlar nasıl yazın bakalım
Sinav var oynamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,180
Üyeler
165,136
Son üye
beyoglu00
Top Bottom