Neler Yeni

Öneri Oyun Oynamayı Bırakmayı Düşünüyormusunuz

Oyunları Bırakmayı Düşünüyormusunuz

• Oy kullanan toplam üye
    204

Chrollo04

80+ Bronze
Bunu meslek haline getirmediğin sürece sanmıyorum. Kendini düşünüyor musun 50 yaşında arkadaşlarında CS attığını. Yani bunu düşüneceğini sanmıyorum :D Her jenerasyonun bir ömrü vardır. Yani oyunların da bir ömrü vardır.
50 yaşında da oynamam ama 30 yaşındayken falan oynarım herhalde zaten o zaman bilgisayar devri kalmaz sanal gerçeklik falan olur

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
50 yaşında da oynamam ama 30 yaşındayken falan oynarım herhalde zaten o zaman bilgisayar devri kalmaz sanal gerçeklik falan olur
Belki o zamana sword art online gerçek olur denemek isterdim.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
1 haftadır bunu düşünüyorum oyun oynamayı tamamen hayatımdan çıkarsammı ? bu düşünce bastırdı bana ve bilgisayarımdaki tüm oyunları sildim zaten online oyunlar aşırı sinir ediyor tamamen zarar mükemmel bi internet ve evdeki kimsenin internete bağlı olmaması gerek ha tamam o kadar şeyi hallettin birde takımının iyi olması veya senin hata yapmaman gerekir kim sinir olmuyorum derse yalan söylüyodur hepimiz online oyun oynarken kafadiyı yedik çok sinirlenk yastığımıza yumruk attık bunları hepimiz yaptık kimse kimseyi kandırmasın ve bize bi yararı oldumu hiç bi yararı olmadı bizi eğlendirdimi çok nadir eğlendirdiğini şuan hatırlıyormuyuz hayır biz daha neden online oyun oynuyoruz ? bize hiç bi katkısı yok ilk olarak bunu düşündüm ve lol ü sildim (hesabım elimde kaldı satıcak kimseyi de bulamıyorum zaten) online oyunlarla işim bitmişti şimdide hikaye oyunlarını düşündüm ve eskisi kadar zevk vermediğini anladım yaklaşık 1 yıldır içimden oyun oynamalıyım bile demedim bilgisayarım elimdeyken ha ne zaman bilgisayarım elimde olmadı o zaman çok oyun oynamak canım istedi elime ulaştığında sonuç max 1 hafta deli gibi oyun oyna sonra youtube a girmekten başka bir şey yapma cidden artık oyunların bana göre olmadığına karar verdim artık oyun oynamayı eskisi kadar istemiyorum merakımda kalmadı sizde durumlar nasıldır ben şuan render da ekran kartı önemlimidir cidden onu araştırıyorum eğer çok ta önemi yoksa güçlü bi işlemci alıp ucuz bi ekran kartı takıp keyfime bakıcam üniversitede hem çok iyi render alıcam video montajları yapıcam içerikler üreticem hemde ekran kartlarına uçuk fiyatlar vermek zorunda kalmıycam onun yerine çok daha güçlü işlemci takabilicem artık hikaye oyunu oynamakta gelmiyor içimden hikaye oyunlarını çok severdim ama cidden artık soğudum mu ne oldu hiç istemiyorum hikayeleri de gram ilgimi çekmiyor film / dizi izlemeye başladım çok daha güzel hikayeler daha sürükleyici ve çok daha eğlenceli ben büyük ihtimalle oyun oynamayı bırakıcam sizde durumlar nasıl yazın bakalım
Sadece şunı biliyorum küçükken oyunlar çok zevkli idi yaş büyüdükçe sıkılıyorsun ben baydım diyebilirim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayatımda en istediğim şeylerden birisi tüm paramı yatırıp ona orada ölmek isterdim.
Valla ben Overlord'da ölmek isterdim o dünya daha güzel izledin mi bilmiyom.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Mining'e başladığımdan beri düzgün oynamıyorum denebilir. Çoğu zaman Netflix'te takılıyorum veya derslerin projelerini yapıyorum.
Her şey mining yaparken verimliliğin düşmemesi için yüksek oyunları oynamayı bırakmakla başladı. Artık GTA / Witcher / RDR2 / No Man's Sky / Forza Horizon 4 gibi iyi bir grafik kartı isteyen oyunları açmıyorum bile.

Eğer tek başınıza oyun oynuyorsanız iyi bir pc gerekiyor. Çünkü aynı oyunları oynamak bir süre sonra sıkıyor ve yeni hikayeli oyunlara ihtiyacınız var. Ve yeni oyunlar da iyi bir grafik kartı istiyor.

Eğer arkadaş çevreniz var ise bu çok büyük bir sorun değil. Multiplayer oyunlar yüksek bir sistem istemiyor ve arkadaşlarınızla oynarken de grafiklerden çok, beraber başardıklarınıza odaklanıyorsunuz.

Ama arkadaş çevreniz yok ise ve iyi bir bilgisaranız yok ise oyunların pek bir mantığı yok.

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Duymuştum ama izlemedim açıkçası tek istediğim böyle sword art online tarzı bir dünyada vakit geçirmek falan mükemmel olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya sarar ama yorucuda olur
O anime de aynı Sao gibi bir oyunun içinde sıkışıyor kalıyor ama evreni daha karanlık ben daha çok seviyorum onu saodan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında deney yapıyolar acıyı falan sanal gerçeklikten hissettirebiliyolarmış ama sword art onlinedaki gibi ne zaman olur bilmiyorum
Sao çok ütopik geliyor ya. Yani bedenin başka yerde hareket ediyor ama aynı zamanda yatıyorsun da valla garip.

Top Bottom