Neler Yeni

Öneri Oyun Oynamayı Bırakmayı Düşünüyormusunuz

Oyunları Bırakmayı Düşünüyormusunuz

• Oy kullanan toplam üye
    204

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hayat be işte :( anılar insanı çok üzüyor be ben 1 saat öncesini bile özlüyorum ya ergenliğe girdim gireli kendimi bir garip hissediyorum
Ben de. Geçen kolumda bıçakla yüzeysel kesikler açmak istedim. Rahatlık veriyormuş tıbbi bilgi.

VitoScaletta

80+ Gold
beyler cidden bırakmamız gereken 2 şey var biri oyunlar ve sosyal medya (youtube hariç ) biride masturbasyon ben şuan 2 sinide bırakma yolunda ilerliyorum

T.P.G.

80+ Titanium
1 haftadır bunu düşünüyorum oyun oynamayı tamamen hayatımdan çıkarsammı ? bu düşünce bastırdı bana ve bilgisayarımdaki tüm oyunları sildim zaten online oyunlar aşırı sinir ediyor tamamen zarar mükemmel bi internet ve evdeki kimsenin internete bağlı olmaması gerek ha tamam o kadar şeyi hallettin birde takımının iyi olması veya senin hata yapmaman gerekir kim sinir olmuyorum derse yalan söylüyodur hepimiz online oyun oynarken kafadiyı yedik çok sinirlenk yastığımıza yumruk attık bunları hepimiz yaptık kimse kimseyi kandırmasın ve bize bi yararı oldumu hiç bi yararı olmadı bizi eğlendirdimi çok nadir eğlendirdiğini şuan hatırlıyormuyuz hayır biz daha neden online oyun oynuyoruz ? bize hiç bi katkısı yok ilk olarak bunu düşündüm ve lol ü sildim (hesabım elimde kaldı satıcak kimseyi de bulamıyorum zaten) online oyunlarla işim bitmişti şimdide hikaye oyunlarını düşündüm ve eskisi kadar zevk vermediğini anladım yaklaşık 1 yıldır içimden oyun oynamalıyım bile demedim bilgisayarım elimdeyken ha ne zaman bilgisayarım elimde olmadı o zaman çok oyun oynamak canım istedi elime ulaştığında sonuç max 1 hafta deli gibi oyun oyna sonra youtube a girmekten başka bir şey yapma cidden artık oyunların bana göre olmadığına karar verdim artık oyun oynamayı eskisi kadar istemiyorum merakımda kalmadı sizde durumlar nasıldır ben şuan render da ekran kartı önemlimidir cidden onu araştırıyorum eğer çok ta önemi yoksa güçlü bi işlemci alıp ucuz bi ekran kartı takıp keyfime bakıcam üniversitede hem çok iyi render alıcam video montajları yapıcam içerikler üreticem hemde ekran kartlarına uçuk fiyatlar vermek zorunda kalmıycam onun yerine çok daha güçlü işlemci takabilicem artık hikaye oyunu oynamakta gelmiyor içimden hikaye oyunlarını çok severdim ama cidden artık soğudum mu ne oldu hiç istemiyorum hikayeleri de gram ilgimi çekmiyor film / dizi izlemeye başladım çok daha güzel hikayeler daha sürükleyici ve çok daha eğlenceli ben büyük ihtimalle oyun oynamayı bırakıcam sizde durumlar nasıl yazın bakalım
Düşünmüyorum.
Dünyanın stresinden alıyor bir süreliğine, uyuşturucu ya da içki gibi.

Ben devam ederim, ileride sıkılırsam bakarız. Sanmam da diyemem bir yerde illaki sıkılacağım ama o zamana kadar devam.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
bi zevkin o olduğu için zaten zorunlu oynuyorsun farklı zevklere yönel bak nasıl soğuyorsun ondan sonra sana ne kadar zarar verdiğini düşünüyorsun
Var aslında başka zevklerimizde oyun bir başka :) hocam

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
geceleri bilgisayarı da açık bırakıyodur kesin demi knk :D
La bak! Ondan kırmızı mekanik klavye istedim. Gitti mavi alacam dedi. Baba olmaz dedim. O da mavinin sesini bi internet kafede duymuş. Beğenmiş.
Bana şöyle dedi aynen :
Parasını ben veriyorum. Mavi almak istiyorum.

La ula 40 yaşındasın mavi mi kırmızı mı olduğundan sanane?

Bi de bilgisayar benim uyuduğum oda da. Yatırmıyor. Mavi anahtar sesi klik klik klik. Gece gece. Sürekli yetenek basıyor. Hani oynamayı unutmuş. Sürekli rastgele basıyor. Ölünce küfrediyor. Tipik lol bronz oyuncusu gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var aslında başka zevklerimizde oyun bir başka :) hocam
Misal nasıl zevkin var? Benim başka zevkim yok!

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Eskiden olduğu gibi metin 2 , wolfteam , knight gibi oyunlar olsa tek başına sıkılmadan oynarsın.Ben ramazanda sabahlara kadar metin 2 oynadığımı bilirim. Şimdiki oyunlar yanında arkadaş olmadan sarmıyor ne yazıkki. Arkadaşlarım olmadan multiplayer girmiyorum artık.Hikayesi güzel olan oyunlar sarıyor. Hele ki bolca mod desteği olan oyunlar ile her mod ile farklı bir deneyim yaşayabilirsin.

Onun dışında evet, yaşlandıkça oyun oynama isteği azalıyor.Bende mining yapmaya başladım, artık borsa takip edip youtube'da video izliyorum.Oyun oynamaya arkadaşlarımla akşam discordda toplanıp giriyorum.

Keşke eski günlere dönsek de metin 2'de +7'den +8'e basarkenki korkuyu yaşasak, yok demirci terini silerken basmayı denesek , yada önceden dandik item yakıp bassak.Veya boşver "Depocu şişman, almayan pişman" , "Yandaki kazık, parana yazık" gibi market açıp itemlerin satılmasını beklesek.Yada geçtim, nadir de olsa evlenen insanların düğününe gidip düğünlerini darmadağın etsek.Maymun zindanında gidip madalyon da düşürebiliriz mesela.O da mı olmadı sura karakter ile ateş hayaleti açıp pvp'de yargı dağıtsak.Veya hepsini geçtim 1. köydeki marketleri teker teker dolaşsak. O da mı olmadı, 80 lvl savaşçı görüp "Abi para at" diye yalvarsak.

Top Bottom