Neler Yeni

Öneri Oyun Oynamayı Bırakmayı Düşünüyormusunuz

Oyunları Bırakmayı Düşünüyormusunuz

• Oy kullanan toplam üye
    204

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Kitap okumak boş iş değil, tam tersine kelime hazneni ve dilini geliştirmeye odaklı güzel bir aktivite.
Arkadaşlar ettiğim cümleleri neden yanlış anlıyorsunuz? Ben Caner arkadaşımızın yazdığı cümlelere ithafen karşı soru soracak şekilde söylüyorum o cümleleri. Doğru anlayın lütfen!

T.P.G.

80+ Titanium
beyler cidden bırakmamız gereken 2 şey var biri oyunlar ve sosyal medya (youtube hariç ) biride masturbasyon ben şuan 2 sinide bırakma yolunda ilerliyorum
Sosyal medya ne amaçla kullandığına bağlı.
Bir yandan aşırı bilgi kirliliği bir yandan gündeme en hızlı şekilde ulaşılan yer.

Gündeme ulaşmak için kullanıyorsan sıkıntı yok.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
5DK SO
La bak! Ondan kırmızı mekanik klavye istedim. Gitti mavi alacam dedi. Baba olmaz dedim. O da mavinin sesini bi internet kafede duymuş. Beğenmiş.
Bana şöyle dedi aynen :
Parasını ben veriyorum. Mavi almak istiyorum.

La ula 40 yaşındasın mavi mi kırmızı mı olduğundan sanane?

Bi de bilgisayar benim uyuduğum oda da. Yatırmıyor. Mavi anahtar sesi klik klik klik. Gece gece. Sürekli yetenek basıyor. Hani oynamayı unutmuş. Sürekli rastgele basıyor. Ölünce küfrediyor. Tipik lol bronz oyuncusu gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Misal nasıl zevkin var? Benim başka zevkim yo
5dksonra yazıcam :)

VitoScaletta

80+ Gold
La bak! Ondan kırmızı mekanik klavye istedim. Gitti mavi alacam dedi. Baba olmaz dedim. O da mavinin sesini bi internet kafede duymuş. Beğenmiş.
Bana şöyle dedi aynen :
Parasını ben veriyorum. Mavi almak istiyorum.

La ula 40 yaşındasın mavi mi kırmızı mı olduğundan sanane?

Bi de bilgisayar benim uyuduğum oda da. Yatırmıyor. Mavi anahtar sesi klik klik klik. Gece gece. Sürekli yetenek basıyor. Hani oynamayı unutmuş. Sürekli rastgele basıyor. Ölünce küfrediyor. Tipik lol bronz oyuncusu gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Misal nasıl zevkin var? Benim başka zevkim yok!
Allah sabır versin knk knight kesinlikle bırakılması gerek uyuşturucu gibi bişey zaten oynayanlar hep 30-40 yaşındaki adamlar itemler hesaplar falan 50 bin tl falan manyak para yatırıyolar çok sıkıntılı

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Online oyunları ciddiye alarak oynamıyorum, daha keyifli oluyor.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Online rekabetçi oyunları bırakasım var. Zaten şu New World oyunu gelse direkt geçicem ona. Oyunları bırakmayı da belki ileride çocuklarım olur onlarla oynarsam bırakırım. Onun dışında devam.

prmdmnn

80+ Bronze
Arkadaşlar ettiğim cümleleri neden yanlış anlıyorsunuz? Ben Caner arkadaşımızın yazdığı cümlelere ithafen karşı soru soracak şekilde söylüyorum o cümleleri. Doğru anlayın lütfen!
Evet, yanlış anladım. Çünkü konuyu tam okuyamadım diyebilirim. Haklısın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Allah sabır versin knk knight kesinlikle bırakılması gerek uyuşturucu gibi bişey zaten oynayanlar hep 30-40 yaşındaki adamlar itemler hesaplar falan 50 bin TL falan manyak para yatırıyolar çok sıkıntılı
Geçen bana dedi ki Adana Demir spor da oynayan bir oyuncu 200.000 TL lik item almış. Çüş dedim.
Adana Demir spor maçı vardı. Kötü oynuyordu biraz. Bana dedi ki (bak bak nerden bağladı) Knight Online oynayan kişiler kafasını bi şeye iyi veremez.

VitoScaletta

80+ Gold
Online oyunları ciddiye alarak oynamıyorum, daha keyifli oluyor.
knk senin akraban falan kalmıyodur o zaman kulağın çınlamıyor mu hiç cidden online oyunları ya ciddi oynayın yada hiç oynamayın siz kafanıza göre takılırken takımındaki adam kendini yiyor sinirden kafayı yiyor

Top Bottom