Arkadaşlar ettiğim cümleleri neden yanlış anlıyorsunuz? Ben Caner arkadaşımızın yazdığı cümlelere ithafen karşı soru soracak şekilde söylüyorum o cümleleri. Doğru anlayın lütfen!
beyler cidden bırakmamız gereken 2 şey var biri oyunlar ve sosyal medya (youtube hariç ) biride masturbasyon ben şuan 2 sinide bırakma yolunda ilerliyorum
La bak! Ondan kırmızı mekanik klavye istedim. Gitti mavi alacam dedi. Baba olmaz dedim. O da mavinin sesini bi internet kafede duymuş. Beğenmiş.
Bana şöyle dedi aynen :
Parasını ben veriyorum. Mavi almak istiyorum.
La ula 40 yaşındasın mavi mi kırmızı mı olduğundan sanane?
Bi de bilgisayar benim uyuduğum oda da. Yatırmıyor. Mavi anahtar sesi klik klik klik. Gece gece. Sürekli yetenek basıyor. Hani oynamayı unutmuş. Sürekli rastgele basıyor. Ölünce küfrediyor. Tipik lol bronz oyuncusu gibi.
La bak! Ondan kırmızı mekanik klavye istedim. Gitti mavi alacam dedi. Baba olmaz dedim. O da mavinin sesini bi internet kafede duymuş. Beğenmiş.
Bana şöyle dedi aynen :
Parasını ben veriyorum. Mavi almak istiyorum.
La ula 40 yaşındasın mavi mi kırmızı mı olduğundan sanane?
Bi de bilgisayar benim uyuduğum oda da. Yatırmıyor. Mavi anahtar sesi klik klik klik. Gece gece. Sürekli yetenek basıyor. Hani oynamayı unutmuş. Sürekli rastgele basıyor. Ölünce küfrediyor. Tipik lol bronz oyuncusu gibi.
Allah sabır versin knk knight kesinlikle bırakılması gerek uyuşturucu gibi bişey zaten oynayanlar hep 30-40 yaşındaki adamlar itemler hesaplar falan 50 bin tl falan manyak para yatırıyolar çok sıkıntılı
Online rekabetçi oyunları bırakasım var. Zaten şu New World oyunu gelse direkt geçicem ona. Oyunları bırakmayı da belki ileride çocuklarım olur onlarla oynarsam bırakırım. Onun dışında devam.
Arkadaşlar ettiğim cümleleri neden yanlış anlıyorsunuz? Ben Caner arkadaşımızın yazdığı cümlelere ithafen karşı soru soracak şekilde söylüyorum o cümleleri. Doğru anlayın lütfen!
Allah sabır versin knk knight kesinlikle bırakılması gerek uyuşturucu gibi bişey zaten oynayanlar hep 30-40 yaşındaki adamlar itemler hesaplar falan 50 bin TL falan manyak para yatırıyolar çok sıkıntılı
Geçen bana dedi ki Adana Demir spor da oynayan bir oyuncu 200.000 TL lik item almış. Çüş dedim.
Adana Demir spor maçı vardı. Kötü oynuyordu biraz. Bana dedi ki (bak bak nerden bağladı) Knight Online oynayan kişiler kafasını bi şeye iyi veremez.
knk senin akraban falan kalmıyodur o zaman kulağın çınlamıyor mu hiç cidden online oyunları ya ciddi oynayın yada hiç oynamayın siz kafanıza göre takılırken takımındaki adam kendini yiyor sinirden kafayı yiyor