site üzerinden vpni kapatıp giriyorumUygulamadan mı giriyorsun ve vpn açık iken mi oynuyorsun
32 mps internet geliyo ping 7Uygulamadan mı giriyorsun ve vpn açık iken mi oynuyorsun
Uygulamada dene ama uygulumada piksellesme sorunu var bilgin olsun sorun uygulamada da devam ediyorsa internetin düşük geliyordur microsoft edge de mi denedinsite üzerinden vpni kapatıp giriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
32 mps internet geliyo ping 7
yok braveUygulamada dene ama uygulumada piksellesme sorunu var bilgin olsun sorun uygulamada da devam ediyorsa internetin düşük geliyordur microsoft edge de mi denedin
Brave de olabilir yazdığım gibi onları dene uygula , google crohme, edge de dene hepsinde olucak mı ?yok brave
peki benim ekran kartı ısınma sorunu var laptop 85-90 derece onunla ilgisi olabilirmiUygulamada dene ama uygulumada piksellesme sorunu var bilgin olsun sorun uygulamada da devam ediyorsa internetin düşük geliyordur microsoft edge de mi denedin
Yoktur onla ilgisi benim laptop da kötü ben uygulama üzerinden kullanıyorumpeki benim ekran kartı ısınma sorunu var laptop 85-90 derece onunla ilgisi olabilirmi