Cidden bende de gereksiz yere hikayeli oyunlarda oluyor. En basiti minecraftta karanlık biyere girerken heyecanlanıyorum bi önemi olmasa bile. Bir çözümü olacak bişey değil ama sanırım, kişilik özelliği...1V1 kaldığımda elim ayağım titriyor, aşırı heyecan yapıyorum,
valorant PUBG farketmiyor bunun bi çözümü yokmu çıldırmak üzereyim.
nefesinizi tutmayı deneyin yavaş yavaş düzelirsinizCidden bende de gereksiz yere hikayeli oyunlarda oluyor. En basiti minecraftta karanlık biyere girerken heyecanlanıyorum bi önemi olmasa bile. Bir çözümü olacak bişey değil ama sanırım, kişilik özelliği...
Bu durum bende de var bende atamıyorum çok heyecan yapıyorum. Bende valorant oynuyorum 1v1 kaldığımda kalbim ağzımda sanki ya köfte hor nasıl atıyor1V1 kaldığımda elim ayağım titriyor, aşırı heyecan yapıyorum,
ölünce gelemeyen pişmanlık hissi (gerçekte)nefesinizi tutmayı deneyin yavaş yavaş düzelirsiniz
tecrübe1V1 kaldığımda elim ayağım titriyor, aşırı heyecan yapıyorum,
arkada şarkı falan dinle1V1 kaldığımda elim ayağım titriyor, aşırı heyecan yapıyorum,
haklısın artık çok fazla heyecanlanmadığım için rekabetçi oyunlar yerine basit eğlenceyi tercih ediyorumO heyecanı kaybettiğinde de oyunların tadı yavaş yavaş kaçmaya başlıyor zaten keyfini çıkar
Dark souls da rakibin kırmızı can barı gözükmezken ölünce gelen o his var yaaa. Duvar masa pc ne varsa Kratosa bağlayıp kırma isteği geliyor. Allahtan birkaç kere oldu yoksa gitmişti yeni pc.1V1 kaldığımda elim ayağım titriyor, aşırı heyecan yapıyorum,