L LweoS 80+ Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Kerem Dalga 20 Nisan 2021 #1 Bilgisayarım Sadece Oyun Oynarken Kapanıyor Oyunlarda Kasma Donma Olmadan Yüksek Fps'de Oyunun Ortasında Görüntü Kalıyor Klavye Mouse Hiç Oynatamıyorum Ses de Bug'a Giriyor Sonra Pc Kapanıyor
Bilgisayarım Sadece Oyun Oynarken Kapanıyor Oyunlarda Kasma Donma Olmadan Yüksek Fps'de Oyunun Ortasında Görüntü Kalıyor Klavye Mouse Hiç Oynatamıyorum Ses de Bug'a Giriyor Sonra Pc Kapanıyor
SpeedCar 80+ Silver Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 2,818 Dahası Reaksiyon skoru 1,012 Konum TÜRKİYE İsim Eymen Gürel 20 Nisan 2021 #2 Tekrar açılıyor mu peki? Upvote 0 Downvote
L LweoS 80+ Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Kerem Dalga 20 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bigisayar Dahisi yazmış: Tekrar açılıyor mu peki? Devamı için tıklayın... bilgisayar ı tekrar açıyorum bir süre sonra gene aynı şeyler oluyor Upvote 0 Downvote
Bigisayar Dahisi yazmış: Tekrar açılıyor mu peki? Devamı için tıklayın... bilgisayar ı tekrar açıyorum bir süre sonra gene aynı şeyler oluyor