Bülent Can
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Arkadaşlar dün oyun oynarken bilgisayarım kendini resetledi ve görüntü gitti sonra bende kablodan sandım değiştirdim yine aynısı oldu sonra ekran kartı isiniyomu diye fanı çıkartıp denedim isinmiyordu bende sigortada kısa devre varmı diye multimetre ile ölçüm yaptım ötmesi multimetre sonra sigorta yerinin yanında bı boş sogarta yeri vardı lehim ile kapattım çalıştı termal macunu değiştirdim ama biraz kurumuştu macunum bı furmark testi yaptım görüntü gitti ama PC çalışmaya devam etti yapmayın dedim oyuna girdim 5,6 dk sonra biiip diye ses geldi ve görüntü gitti ama oyunun sesi gelmeye devam etti furmark tan baktığım ısı degeride 100 derece ye vurmuştu ondan olabilirmi neden olur bu yaptigim lehim işleminden olurmu
Sistemim ise MSI g41m-p33 combo gt420 intel Xenon 5335 4gb ddr2 ram power dan kaynaklı olma ihtimali varmı birde uzun oldu konu ama kusura bakmayın iyi günler
Sistemim ise MSI g41m-p33 combo gt420 intel Xenon 5335 4gb ddr2 ram power dan kaynaklı olma ihtimali varmı birde uzun oldu konu ama kusura bakmayın iyi günler
Son düzenleme: