Neler Yeni

oyun oynarken görüntü gitmesi

violent76

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ali
arkadaşlar sistemim amd ve ryzen 5 3500 işlemci rx570 4gb ekran kartı b450m-h anakart 750w cooler master güç kaynağı 16gb ram 500gb nvme m.2 bilgisayarımı soğutan çok sayıda fan var ve işlemcide sadece stok fanı var sorunum şu ben ekran kartımı tamire de götürdüm bir sorun yok dediler bana yetmedi bütün bilgisayarın parçalarını sıfırdan topladım hangisinde diye problem bulmak için 2. kez bilgisayar topladım aynı sorun öncekinde vardı son olarak güç kaynağı yetersiz denildi 600w frisby vardı değiştirdim 750w kaliteli bir ürün aldım şimdi oyunlarda yine görüntü gidiyor ama biraz daha geç gidiyor oyun oynarken fan ekran kartı fan hızı çok artıyor ve sonra siyah ekran oluyor pc çalışıyor ama seste geliyor bir süre sonra seste gidiyor ama pc çalışmaya devam ediyor arada bu durum olurken wattman hatası da alıyorum her türlü şeyi denedim radeondan voltaj ayarlarını bir türlü sorunu bulamadım neden böyle oluyor diye bana yardımcı olun nerede bu sorun nasıl çözerim artık oyunlarda grafikleri bile yükseltemiyorum ortadan daha aşağı çekmek zorunda kalıyorum halbuki ilk aldığım zamanlar high seviyesinde gayet iyi oynuyordum 4 senelik bir ekran kartı macunu bile değişti nedir bu sorun bulamadım özellikle unreal engine oyun motoruna sahip oyunlarda görüntü direkt gidiyor horizon zero dawn gibi oyunlarda kaplama donma sorunu oluyor warframe oynuyorum daha önce hiç kasmaz donmazdı şimdi sürekli donuyor bir süre sonra görüntü gidiyor yok mu bundan anlayan sistemden sesli konuşsak discord da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,656
Üyeler
172,528
Son üye
huseyinn448