Neler Yeni

Oyun oynarken devamli takilmalar oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
Arkadaslar sistemim : GTX 1060 6 gb intel i 5 7500 8gb ram ve asus prime 250m plus anakart var.
oyun oynarken ilk 10 -30 dk sorunsuz oynarken devamli takliyor performans değerlerine baktığımda ise takılmalar CPU %100 gösterdiğinde oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
İşlemcin güçsüz geliyor kesin çözümü işlemci yükseltmek kısa vadeli çözümüde ekran kartına yük bindirmek yani çözünürlüğü fullersen daha az yada hiç yemezsin drop
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcin güçsüz geliyor kesin çözümü işlemci yükseltmek kısa vadeli çözümüde ekran kartına yük bindirmek yani çözünürlüğü fullersen daha az yada hiç yemezsin drop
Ek olarak bide 8 gb ram kullandığın içinde drop yersin ram gereksinimi yüksek oyunlar oynuyorsan bide ssd mi var hdd mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ek olarak bide 8 gb ram kullandığın içinde drop yersin ram gereksinimi yüksek oyunlar oynuyorsan bide ssd mi var hdd mi
Örnek olarak sunset overdrive da oldu takılmalar bahsettiğim gibi bu videoda 1060 ve ı 5 7500 sunset overdrive daki benchmark testi
bunda sıkıntısız oynaması gerekir di

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ

Örnek olarak sunset overdrive da oldu takılmalar bahsettiğim gibi bu videoda 1060 ve ı 5 7500 sunset overdrive daki benchmark testi
bunda sıkıntısız oynaması gerekir di
Grafikler fullde mi oynuyorsun bide ssd mi hdd mi kullanıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
Evet fullde ikiside var hdd de ssd denedim aynısı oldu
Acıkcası işlemcinin gücünü bilmediğim için kesin dar boğaz oluyor diyemem ama dediğine göre dar boğaz oluyor ama videoda adam hiç drop yememiş hem işlemci kaynaklı hemde ram kaynaklı iki seçenek kalıyor benim bildiğim ya pc çok ısınıyor o yüzden sistem düzgün çalışmıyor yada ssd bozuk benim bilgim buraya kadar belki diğer arkadaşlar yardımcı olur.

Acıkcası işlemcinin gücünü bilmediğim için kesin dar boğaz oluyor diyemem ama dediğine göre dar boğaz oluyor ama videoda adam hiç drop yememiş hem işlemci kaynaklı hemde ram kaynaklı iki seçenek kalıyor benim bildiğim ya pc çok ısınıyor o yüzden sistem düzgün çalışmıyor yada ssd bozuk benim bilgim buraya kadar belki diğer arkadaşlar yardımcı olur.
Ha bide sistemin performans modunda mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
Evet performans modunda

Ve GPUsıcaklık ta 55-54

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
Sorun web helper gibi duruyor (bulunduğum yerde internet yok ondan dolayı telefonun kamerasıyla cektim )

Ekler

• E03A4218-8F18-4E53-B599-9CFE11119EBE.jpeg
    E03A4218-8F18-4E53-B599-9CFE11119EBE.jpeg
    3.3 MB · Hit: 37
Top Bottom