Neler Yeni

Oyun oynarken drop girme Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ilgaz Çınar Çalım
Herkese öncelikle merhabalar. Benim sorunum aslında drop yeme sorunu. Her oyunda olur ve kaç kere format atsam oluyor. 2010 yıllarından kalma bir laptop ile oynuyorum oyunları. Minecraft, roblox,valorant,cs go, LOL gibi oyunlar 120fps sabit oynarken bir anda 3-4 saniyeliğine 5fps'e düşer.

Sistem özelliklerim:
4gb ram
64BİT
İntel core i5-2450M cpu 2.50GHz
Windows 10Pro
Ekran kartım herhalde yok DXDIAG baktım yok gözüküyor. Ama masaüstüne sağ tıkladığımda NVDIA DENETİM MASASI FALAN VAR
onun dışında önemli mi bilmyiroum ama DİRECTX 12

Bunun için ne yapmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon sekmeyi şimdi buldum ekran kartım ise : Intel HD GRAPHİCS 3000

Son düzenleme:

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bu pc nasıl oluyor da valorant gibi bir oyunu 120fps sabit oynatıyor. FPS değerlerine baktığına emin misin? senin sisteminden kat be kat daha güçlü bir sistemim var en fazla 320 gördüm 11 yıllık laptop (ve özellikleri çok düşük) nasıl 120 sabit veriyor? (ekran kartı bile yok) Trol konu mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ilgaz Çınar Çalım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
troll konu değil bir ara 120fps sabit oynatmıştı düşüyordu ara sıra ama drop girmedikçe 100'ün altına düşmediğini söyleyebilirim. Hellian Valorant fps arttırma rehberini izlemiştim ayarları düşük yapmakla kalmayıp oyun dosyalarına falan girmiştim o yüzden olabilir

Bu pc nasıl oluyor da valorant gibi bir oyunu 120fps sabit oynatıyor. FPS değerlerine baktığına emin misin? senin sisteminden kat be kat daha güçlü bir sistemim var en fazla 320 gördüm 11 yıllık laptop (ve özellikleri çok düşük) nasıl 120 sabit veriyor? (ekran kartı bile yok) Trol konu mu
Ekran kartı var yanlış bakmışım

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
troll konu değil bir ara 120fps sabit oynatmıştı düşüyordu ara sıra ama drop girmedikçe 100'ün altına düşmediğini söyleyebilirim. Hellian Valorant fps arttırma rehberini izlemiştim ayarları düşük yapmakla kalmayıp oyun dosyalarına falan girmiştim o yüzden olabilir

Ekran kartı var yanlış bakmışım
Nedir kart?

Juiclair0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ilgaz Çınar Çalım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
harbiden ryzen 5 3400g+ 16gb 3200 ram ile oynuyorum 120 sabit olmuyor 120 altında

nasıl 120 oynatabiliyor
Bir ara oynattı diyorum neden sorguluyorsunuz sadece drop sorunumu çözmeye çalışıyorum max değer 120 ara sıra oynatıyor ama 100 altına düşmesi çok nadir böyle fazla fps alma nedenim oyun dosyalarına girip oyunda olmayan ayarları fazla düşürmek

Juiclair0

80+ Silver
Bir ara oynattı diyorum neden sorguluyorsunuz sadece drop sorunumu çözmeye çalışıyorum max değer 120 ara sıra oynatıyor ama 100 altına düşmesi çok nadir böyle fazla fps alma nedenim oyun dosyalarına girip oyunda olmayan ayarları fazla düşürmek
bir ara oynattı dediğin 1 yıl önceyse 1 yıl önce 250 alıyordum bende

Top Bottom