Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyun oynarken ekran gidiyor sinyal yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hüseyin
iyi günler arkadaşlar pubg asseto corsa forza horizon 4 yani tüm oyunlarda en çoğu bunlarda oynıoyurm bi yarım 1 saat falan sonra görüntü gidiyor sinyal yok diyor bunu çözümü ne ramlerden dolayı olabilrmi ram 2x8 birisi ballistix birisi gskill ondan olabilirmi mhz değerleri farklı yani ama ekranda sinyal yok yazıyor ekran kartıyla alakalı bence sizce bulamıyorum

BetaLG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enesdemir
oyundan atıyor mu ? ve ramlar kaç gb

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Semih Aydın
Görüntü kablonda kırılma olmuş olabilir mi?

Starlex

80+ Silver
iyi günler arkadaşlar PUBG asseto corsa forza horizon 4 yani tüm oyunlarda en çoğu bunlarda oynıoyurm bi yarım 1 saat falan sonra görüntü gidiyor sinyal yok diyor bunu çözümü ne ramlerden dolayı olabilrmi ram 2x8 birisi ballistix birisi gskill ondan olabilirmi mhz değerleri farklı yani ama ekranda sinyal yok yazıyor ekran kartıyla alakalı bence sizce bulamıyorum
Biraz yakalamışsın doğru ramlerden kaynaklı ama ekran kartının ramlarimden yani vramlerden büyük ihtimal

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BetaLG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enesdemir
ozaman sinyal yok alıyorsan hdmı ekran kartından çıkar anakartına tak
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakarttanda gelmiyorsa ramlar oynamış bidaha tak yine düzelmezse ramları değiştir

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
apu yokki işlemci r5 5600

anakarttanda gelmiyorsa ramlar oynamış bidaha tak yine düzelmezse ramları değiştir
şimdi ramde 2x8 ya birini çıkartsam açılırmı bios falaan güncelleme istermi bida istemez diye düşünüyorum

şimdi ramde 2x8 ya birini çıkartsam açılırmı bios falaan güncelleme istermi bida istemez diye düşünüyorum
arkadaşlar ramleriin 1 ni çıkarsam öyle bi devam etsem bi sorun olurmu hani açılırmı pc bios falan atmaz dimi

BetaLG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enesdemir

arkadaşlar ramleriin 1 ni çıkarsam öyle bi devam etsem bi sorun olurmu hani açılırmı pc bios falan atmaz dimi
öyle yap dene bi

ekran kartı ısınıyormu fazla ?

BetaLG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enesdemir
evet iyi okursan konuları biirisi ballistik 2400mhz birsii gskill 3200mhz
evet sıkıntı ramlarda markaları farklı olması işlemleri bozar ram almakta hiç dikkat etmemişsin ramların markaları aynı olacak DDR ları aynı olacak mhz hızları aynıya yaskın olacak bildiğim kadarıyla

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hüseyin
evet sıkıntı ramlarda markaları farklı olması işlemleri bozar ram almakta hiç dikkat etmemişsin ramların markaları aynı olacak DDR ları aynı olacak mhz hızları aynıya yaskın olacak bildiğim kadarıyla
aksama doğru yazıcam deneyip konuyu kapatmıcam yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,387
Üyeler
168,439
Son üye
Thayphon
Top Bottom