Neler Yeni

OYUN OYNARKEN KASADAN CIZIRTI SESİ GELİYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bedirhan ANKIT
merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım valoranta girerken pc nin kasasından cızırtı sesi geliyor tam anlayamadım ama sıvı soğutmadan olabilir bi tek valorant cs onlarda geliyor rdr2 oynarken gelmiyor yani gerçekten tedirginim acaba bi kablo tam oturmadımı ama niye sadece o oyunlarda geliyor yardım edermisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa Kademoğlu
Bir arkadaşımda bundan bahsediyordu bir türlü bulamamıştı en son bir yere götürdü kablo fana dokunuyormuş dikkat ettin mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bedirhan ANKIT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir arkadaşımda bundan bahsediyordu bir türlü bulamamıştı en son bir yere götürdü kablo fana dokunuyormuş dikkat ettin mi
hayır dokunmuyor zaten valorant ta alt+tab yapınca kesiliyor girince bi daha aynı ses geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

coil whine sesidir büyük ihtimalle ekran kartı az yükteyken veya çok yükteyken çıkarabiliyor osesi
zararlı bir şey değil dimi birde sesi kapata biliyormuyum

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Burak
Coil whine olabilir dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa Kademoğlu
hayır dokunmuyor zaten valorant ta alt+tab yapınca kesiliyor girince bi daha aynı ses geliyor

zararlı bir şey değil dimi birde sesi kapata biliyormuyum
Oyun açıkken işlem yükü artıyor fanlar devreye giriyor soğutmak için tam olarak hangi parçadan geldiğine emin misin fanlardan olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bedirhan ANKIT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
videosunu çektim ama nasıl atıcağımı bilmiyorum birde ekran kartından geliyor galiba nasıl atıcağım videoyu

coil whine sesidir büyük ihtimalle ekran kartı az yükteyken veya çok yükteyken çıkarabiliyor osesi
ebi sen bilgin birine benziyorsun videoyu nasıl atarım orda tam olarak anlaşılıyor

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
MURAT GÜLLÜ
Coil whine hocam ileride dahada artıyor. Bu arada coil whine olan kart garaniye gitse işlem yapılıyormu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,029,650
Üyeler
163,201
Son üye
Syucesoy
Top Bottom