Neler Yeni

OYUN OYNARKEN MASAÜSTÜNE ATMA SORUNU

Buğrahan Mert

80+ Silver
bende cmd kodları gördüm onları denedim bi yararı olmadı bende tamamdır. birazdan yeni aldığım klavyeyi takıp deneyeceğim oyunu açıyorum açılınca hiç bişi basmayıp bekliyorum 2 dk sonra tak atıyor.
Hayırlı olsun bu arada, yazarsın neler olup bittiğini bende yazarım düzelme olursa

WhoCares

80+ Gold
Çıldırmalık olur cidden öyle bir şey olursa ben hiç girmedim format işine 2 gün pc kapatmadım oyunların inmesi için bir ton dosya foto fln var zaten, oyunda bir kez masaüstüne atıyor başka atmıyor zaten sıkıntı olmuyor çok
Eğer atarsan haber ver bana bende düşünürüm belki
Bende geçenlerde gördüğüm videoyu bulursam atarım sana cmdden ayar yapıyordu birisi geçiyordu bende çalışmadı ama sende çalışır belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yo oyunda açmıyorum hiç yeni yüklediğimde fps sıcaklık fln bakmak için açıyorum sadece başka bir şeyden olabilir benim sorun
olabilir bilemiyorum bende ondan dolayi oluyordu arada sonra hiç olmamaya başladı kullanmayi bıraktıktan sonra ilginçtir :kekw:

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Hayırlı olsun bu arada, yazarsın neler olup bittiğini bende yazarım düzelme olursa
sorunu çözdüm bu arada kulaklığın driver paneli var. orda bana seçmem gereken ses ayarlar kısmınına atıyordu. onun bildirimi düşüyormuş sorun çözüldü.

drafter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
yusuf emre
arkadaşlar konu açıyorum ama fazla çözüm sunan olamıyor çok nadir böyle masaüstüne atınca cmd ekranı açılıyor hemen kapanıyor yorum yapan olmazsa format atacağım 1 saat içinde.
Bir dosyayı masaüstüne attığınızda hemen açılan ve kapanan bir CMD ekranı ile karşılaşmanız, genellikle dosyanın içeriğine bağlı bir işlemi ifade eder. Bu durum bazen zararsız olabilir, ancak kötü amaçlı yazılım veya hatalı bir dosya da olabilir. Format atmadan önce şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Antivirüs Taraması: Güncel bir antivirüs programı kullanarak bilgisayarınızı tarayın.
  2. Dosya Kontrolü: Attığınız dosyanın güvenilir olduğundan emin olun. Eğer şüpheli bir dosya olduğunu düşünüyorsanız, silin.
  3. Sistem Geri Yükleme: Son yapılan değişikliklerden önceki bir geri yükleme noktasına dönerek sorunu çözmeyi deneyin.
  4. CMD Ekranının Açık Kalmasını Sağlama: CMD ekranının hızla kapanmasını engellemek için dosyayı CMD ekranında çalıştırmak yerine elle çalıştırarak çıktıyı inceleyin. Dosya adını cmd ekranına yazıp Enter'a basarak çalıştırabilirsiniz.
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse veya dosya hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, bir bilgisayar uzmanına danışmanız faydalı olabilir.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Bir dosyayı masaüstüne attığınızda hemen açılan ve kapanan bir CMD ekranı ile karşılaşmanız, genellikle dosyanın içeriğine bağlı bir işlemi ifade eder. Bu durum bazen zararsız olabilir, ancak kötü amaçlı yazılım veya hatalı bir dosya da olabilir. Format atmadan önce şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Antivirüs Taraması: Güncel bir antivirüs programı kullanarak bilgisayarınızı tarayın.
  2. Dosya Kontrolü: Attığınız dosyanın güvenilir olduğundan emin olun. Eğer şüpheli bir dosya olduğunu düşünüyorsanız, silin.
  3. Sistem Geri Yükleme: Son yapılan değişikliklerden önceki bir geri yükleme noktasına dönerek sorunu çözmeyi deneyin.
  4. CMD Ekranının Açık Kalmasını Sağlama: CMD ekranının hızla kapanmasını engellemek için dosyayı CMD ekranında çalıştırmak yerine elle çalıştırarak çıktıyı inceleyin. Dosya adını cmd ekranına yazıp Enter'a basarak çalıştırabilirsiniz.
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse veya dosya hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, bir bilgisayar uzmanına danışmanız faydalı olabilir.
hocam bilgisayarda 20 tane crack oyun yüklü hiç. virüs bulmadı. sorun çözüldü ama kulaklığın driverine girince bana birşeyler seçmeye zorladı onları seçince düzeldi sorun format atmaya gerek kalmadı.

Marka model ne kulaklığın aynı olduğunu sanmıyorum ama bakıyım bir
razer kraken v3 pro sorun bilgisayara bildirim geliyormuş ama kulaklığın driveri bunu göstermiyordu içerisine tıklamam gerekmiş.

Buğrahan Mert

80+ Silver
hocam bilgisayarda 20 tane crack oyun yüklü hiç. virüs bulmadı. sorun çözüldü ama kulaklığın driverine girince bana birşeyler seçmeye zorladı onları seçince düzeldi sorun format atmaya gerek kalmadı.

razer kraken v3 pro sorun bilgisayara bildirim geliyormuş ama kulaklığın driveri bunu göstermiyordu içerisine tıklamam gerekmiş.
Benim kulaklığın uygulaması da açılmıyor pc açılınca bakalım belki ondandır aynı marka değil ama

Top Bottom