Mavi Ekran Oyun oynarken mavi ekran yedim

Chiziru

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Oyundayken durduk yere mavi rkran yedim ilk defa başima geldi nedenini nasil öğrenebilirim

Mavi ekran verince bir hata kodu veriyor onun resmini çektin mi? Normalde program var ama uğraşma bir daha mavi ekran yediğinde resim çek mutlaka

Mavi ekran verince bir hata kodu veriyor onun resmini çektin mi? Normalde program var ama uğraşma bir daha mavi ekran yediğinde resim çek mutlaka
1751234302566.webp

mini dump dosyası var fakat dediğiniz gibi nasıl yapışdığını pek bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1751234302566.webp

arada kendilipindenreset atıyor ama 3 kere falan oldu belki psu güç yetersizliğidendir

1751234302566.webp

arada kendilipindenreset atıyor ama 3 kere falan oldu belki psu güç yetersizliğidendir
Şimdi trkrardan reset atti mavi ekran olmadan

Alıntıyı görüntüle

Şimdi trkrardan reset atti mavi ekran olmadan
Hocam o minidump dosyasını burada paylaşın anlayan birisi baksın, bir de olay görüntüleyicisinden hata vs varsa onun ss ini atın buraya bakalım.

son 3 dump dosyası

doğru bir şekilde yapabildimmi mein değilim
Ekran kartı kaynaklı mavi ekran vermiş. Bu dediğim şekilde sürücüyü kaldırıp tekrardan kur bakalım:
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/GPU-601.html bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/down...eon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6700-xt.html 25.6.3 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 25.6.3 sürümünü kurun (ekranda iki tane seçenek olacak kurulum aşamasında onları onaylama) ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Varsayılan olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.

Geri