Oyun oynarken pc aniden donuyor.

HounQues

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba ben 1 ay oldu olmadı yeni sistem topladım. Oyun oynarken önce withcer 3 de karşılaştım şimdi de dead island 2 oynarken karşılaşıyorum ekran bi anda donuyor ve öylece kalıyor görev yöneticisinden sonlandırmak zorunda kalıyorum oyunu. Nasıl çözülür bu sorun ? Sistemi aşağıya yazacağım.
ryzen 5 9600x
RTX 5070
2 tb SSD
32 gb ram
240mm sıvı soğutma ve 750w 80+ gold psu

Ekran kartı driverını indirdin mi peki? Böyle sorunlar da çözüm üretmek çok zor oluyor malesef, akılada bir şey gelmiyor 😤.

Ekran kartı driverını indirdin mi peki? Böyle sorunlar da çözüm üretmek çok zor oluyor malesef, akılada bir şey gelmiyor 😤.
Evet evet ekran kartı güncel windows güncelleştirmeleri de yapılı driverlere bakıyorum onlarda da bi problem yok test yapıyorum parça parça test ediyorum bütün donanım parçalarını bi problem çıkmıyor ama sorunu çözemedim

Arkadaşlar merhaba ben 1 ay oldu olmadı yeni sistem topladım. Oyun oynarken önce withcer 3 de karşılaştım şimdi de dead island 2 oynarken karşılaşıyorum ekran bi anda donuyor ve öylece kalıyor görev yöneticisinden sonlandırmak zorunda kalıyorum oyunu. Nasıl çözülür bu sorun ? Sistemi aşağıya yazacağım.
ryzen 5 9600x
RTX 5070
2 tb SSD
32 gb ram
240mm sıvı soğutma ve 750w 80+ gold psu
RAM'lerden sadece 1 tanesini takıp test et. Sonra diğer RAM'le test et bakalım. Bakalım devam edecek mi? Mavi ekranlar halen devam ediyor mu?

RAM'lerden sadece 1 tanesini takıp test et. Sonra diğer RAM'le test et bakalım. Bakalım devam edecek mi? Mavi ekranlar halen devam ediyor mu?
Mavi ekran hatası almıyorum zamanında aldığım hataları çözümledim minidump dosyalarını inceledim ve buradaki diğer insanlarla da paylaştım.
Ramlerin ikisi de aynı marka aynı özellikte ram testi de yaptım herhangi bir problem çıkmadı. (Memtest'ten).

Geri