Yardım PUBG - Sis açınca PC donuyor (siyah ekran)

Reaksiyon skoru
159
Merhaba,

Acer Nitro 5 (4060-12700H) modelini kullanıyorum. Son zamanlarda PUBG oynarken sis bombası atınca ve içine girince aniden oyun donuyor ve siyah ekranda kalıyor. Bütün tuş kombinasyonlarını deniyorum ama masaüstüne hiçbir şekilde dönülmüyor. Son çare olarak power tuşundan PC'yi kapatmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümünü bilen var mı? Oyun oynayamaz hale geldim artık.

Not: Steam dosya doğrulaması yaptım, PC'yi sıfırladım ama bir işe yaramadı.

Merhaba,

Acer Nitro 5 (4060-12700H) modelini kullanıyorum. Son zamanlarda PUBG oynarken sis bombası atınca ve içine girince aniden oyun donuyor ve siyah ekranda kalıyor. Bütün tuş kombinasyonlarını deniyorum ama masaüstüne hiçbir şekilde dönülmüyor. Son çare olarak power tuşundan PC'yi kapatmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümünü bilen var mı? Oyun oynayamaz hale geldim artık.

Not: Steam dosya doğrulaması yaptım, PC'yi sıfırladım ama bir işe yaramadı.
son cikan gpu driverlari hemen yukleyen biriyseniz onceki surumleri deneyin bende nitro 5 4050 kullanicisiyim pc ye gectigimde hangi surumde oldugumu paylasirim

Nisan ayından bir sürücü yükledim yine aynı hatayı alıyorum kafayı yiyeceğim.

Tamamdır, bekliyorum.
1755648257158.webp

PC'yi tekrar sıfırladım hiçbir şey kurmadım bu sefer, sadece Steam yükleyip PUBG kurdum yine aynı şey oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696
Son üye
xolcaay
Geri