brsokcu
80+ Bronze
değiştirdikten sonra satarsın psu yu değiştirirsin fsp felan alırsın.degıstırırse aynı psu markası olur
değiştirdikten sonra satarsın psu yu değiştirirsin fsp felan alırsın.degıstırırse aynı psu markası olur
oyle yapın kalıtelı bır 550 watt psu bu sıstemı tasırBunu değiştirsin yenisini satarım yapacak bişi yok
Öyle yapıcam sorun netleşşin garanti de birde o da varoyle yapın kalıtelı bır 550 watt psu bu sıstemı tasır
Ekran kartı kablosunun yakından fotoğrafını çekermisinBunu değiştirsin yenisini satarım yapacak bişi yok
yukarıdakı arkadasın soyledıgını bır deneyın yollamadanÖyle yapıcam sorun netleşşin garanti de birde o da var
İşlemci hariç herşeyi sök tak yaptım yarın işlemciyi söküp takim , uzay montaj yapamam ben güvenmiyorum kendimepsu dan olduğunu düşünmüyorum bu arada. Anakarta 1.5 3 5 ve 12 gibi voltlardan bir tanesi yanlış değer gelse dahi anakart korumaya alır kendini. Senin sorunun işlemciyi sök tak yapsan düzelecek bir sorun gibi eğer pc den anlıyorsan bi uzay montaj yapmanı tavsiye ederim.
yukarıdakı arkadasın soyledıgını bır deneyın yollamadan
Ekran kartı kablosunun yakından fotoğrafını çekermisin
Yukardan çek yani ekran kartının fanları çalışıyormu pc yi açarken belki ekran kartında sorun olabilirİşlemci hariç herşeyi sök tak yaptım yarın işlemciyi söküp takim , uzay montaj yapamam ben güvenmiyorum kendime
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet fanlar çalışıyor kasanın fanları da çalışıyor ama PC power tuşundan kapanmıyor açılıyor ama kapanmıyor power tuşundanYukardan çek yani ekran kartının fanları çalışıyormu pc yi açarken belki ekran kartında sorun olabilir
ozaman psu dan degıldırEvet fanlar çalışıyor kasanın fanları da çalışıyor ama PC power tuşundan kapanmıyor açılıyor ama kapanmıyor power tuşundan
Bilmiyorum artıkozaman psu dan degıldır
sen işlemci dahil herşeyi sök işlemcinin üstündeki güç kablosunu gpu yu ramleri sök ssd ye gerek yok anakartın çok pinli güç kablosunu da sök gpu da görüntü girişini farklı bir slota tak işlemci çıkarmak biosu sıfırlar ama sen yine de pili de sök bilgisayara güç takılı değilken bios pilinin soketlerini kısadevre yaptırabilirsin içinde kalan bi elektrik olursa boşaltmak için. Bios pili takılı değilken de açmayı deneyebilirsin.İşlemci hariç herşeyi sök tak yaptım yarın işlemciyi söküp takim , uzay montaj yapamam ben güvenmiyorum kendime
psudan olsa guc gelmez fanlar calısmazdıBilmiyorum artık