Neler Yeni

Oyun Oynarken Pc Kapandi Açilmiyo Aci̇l Yardim lazim!!!!1

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Hamza Ziya Üstün
Tamam 12100f ise anakarttan alamazsınız zaten. Anakart üzerinde bios reset pinleri var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
i3 12100f hdım kablosunu anakarta taktım yine görüntü yok
dostum sinirini bozma hiç. Yeni aldıysan servise götür tamir ettir çünkü sorun onların sattığı üründen kaynaklanıyor değiştirmeye mecburlar. kağıt üzerinde garantisi var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
AHMET CAN ÇİNKAYA
söyle ram frekanslarını değiştirdiğimde kasanın ışıkları yanıyor ve vram ışığı yanıp oluyordu klavye ekran fare de bir tepki yoktu
kasanın ışıkları yanıyo bende fanlarda dönüyo ankartta led yanmıyo hiç

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Orhan
kasanın ışıkları yanıyo bende fanlarda dönüyo ankartta led yanmıyo hiç
tamam o zmn bios ile ilgili bir sorun bios pilini cıkart 5 dk bekle sonra tak olmuyor genelde sonra ramleri çıkart tak yerlerini değiştir silgi ile sil
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam o zmn bios ile ilgili bir sorun bios pilini cıkart 5 dk bekle sonra tak olmuyor genelde sonra ramleri çıkart tak yerlerini değiştir silgi ile sil
ramlerin marka ve özeliklerini atabilir misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
AHMET CAN ÇİNKAYA
onuda denedim bios pilini çıkarttım 5 dk bekledim ramlari de çıkarttım ama temizlemedim yine olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
AHMET CAN ÇİNKAYA
dostum sinirini bozma hiç. Yeni aldıysan servise götür tamir ettir çünkü sorun onların sattığı üründen kaynaklanıyor değiştirmeye mecburlar. kağıt üzerinde garantisi var mı?
var mecbur öle yapcam

Tamam 12100f ise anakarttan alamazsınız zaten. Anakart üzerinde bios reset pinleri var mı
reset pini dediğiniz bios pili mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
var mecbur öle yapcam

reset pini dediğiniz bios pili mi
tamam kurcalama bilgisayarı hiç elleme hazır sistemse zaten hiç bişeyi elleme garanti falan bozulmasın. servisi ara ilk bi anlat olayı belki telefondan yardımcı olurlar yapamazlarsa al kasayı git geçir satıcının kafasına

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
AHMET CAN ÇİNKAYA
bana psu da gıbı geldı psu markası nedir
IMG_0385.jpeg

tamam kurcalama bilgisayarı hiç elleme hazır sistemse zaten hiç bişeyi elleme garanti falan bozulmasın. servisi ara ilk bi anlat olayı belki telefondan yardımcı olurlar yapamazlarsa al kasayı git geçir satıcının kafasına
Geçirdiler bana 20k ben geçirsem ne yazar

NodYett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko
Top Bottom