Oyun oynarken PC kapanıyor yardım lazım

ErkanOCAK

80+
Reaksiyon skoru
111
Ekran Kartım : rx 6600xt
İşlemci: 5600x
Anakart: Asus b550m-k
ssd: Donanım arşivi indirimli olan vardı ya ondan xpg nin 3500 2500
Oyun oynarken aniden kapanıyor yada ekran kartı sürücüsüyle alakalı hem valoranttan hemde radeon uygulamasından bildirim geliyor oyun kapanıyor mouseyle hiçbir şey yapamıyorum ama google da falan sıkıntı yok
PSU: asus rog 650w gold

Ekran kartın fazla ısındığı için sistem kendisini kapatıyor olabilir ya da ekran kartına giden güç bağlantılarını tam yerleştiremediğin için ekran kartı yüksek voltaj istediğinde alamayacağı için sistemin kkendisini kapatmış olabilir. Ya da işlemci aşırı fazla ısındığı için sistem kendisini kapatmış olabilir

Ekran kartın fazla ısındığı için sistem kendisini kapatıyor olabilir ya da ekran kartına giden güç bağlantılarını tam yerleştiremediğin için ekran kartı yüksek voltaj istediğinde alamayacağı için sistemin kkendisini kapatmış olabilir. Ya da işlemci aşırı fazla ısındığı için sistem kendisini kapatmış olabilir
ikiside 64 dereceyi geçmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsi doğru yerleşik bugün oldu olay hiç yoktu

ikiside 64 dereceyi geçmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsi doğru yerleşik bugün oldu olay hiç yoktu
o zaman bilemiyorum . Umarım benden daha bilgili birisi gelip yardımcı olur

Geri