Neler Yeni

oyun oynayacak arkadaş aranır

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Doğukan Deliorman
merhaba dostlar,

aşırı asosyal biri olduğum için neredeyse hiç arkadaşım yok… 1 haftaya kadar pc diziyorum beraber benimle oyun oynamak isteyen arkadaşlar aranır (önceliğim cs:go) hatta varsa bildiğiniz güzel discord sunucuları buraya yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ☺️

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Özelden steam profilimi atıyorum ekle oynarız. Rankın felan bana farketmezde seçkin ol yeter. 😅 Sürekli yenilecek bile olsak sıkılmam, laf etmem. Kazanma gibi bir gayemde yok maksat eğlence.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Csgo rank kasıyorum genelde geceleri, gelmek istersen oynarız. Şu an rankım Le. Başka oyunlar da oynayabiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Doğukan Deliorman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özelden steam profilimi atıyorum ekle oynarız. Rankın felan bana farketmezde seçkin ol yeter. 😅 Sürekli yenilecek bile olsak sıkılmam, laf etmem. Kazanma gibi bir gayemde yok maksat eğlence.
ben cs hic oynamadım arkadasım kullanmadığı steam hesabını verdi 900 küsür saat cs oynamıs ama 2 senedir girmiyor, benim sistem haftaya gelicek çalışıyorum fakat hafta da 2 gün iznim oluyor o zamanlar da full pc de olucam veya aksam 9 dan sonra her gün pc deyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Csgo rank kasıyorum genelde geceleri, gelmek istersen oynarız. Şu an rankım Le. Başka oyunlar da oynayabiliriz.
ben hic cs girmedim hocam daha ilk kez oynuycam o yüzden seninle zor sanırım 🫡

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Game pass varmi

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben cs hic oynamadım arkadasım kullanmadığı steam hesabını verdi 900 küsür saat cs oynamıs ama 2 senedir girmiyor, benim sistem haftaya gelicek çalışıyorum fakat hafta da 2 gün iznim oluyor o zamanlar da full pc de olucam veya aksam 9 dan sonra her gün pc deyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben hic cs girmedim hocam daha ilk kez oynuycam o yüzden seninle zor sanırım 🫡
Olsun sorun yok oynarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,018,962
Üyeler
161,531
Son üye