Kıtalararası balistikfüze
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,008
kral 100 gb indirmeye salsam sabaha yarına iner indireyim mi
Bende yeni başladım bu oyuna. V1.0 Da neler değişecek tam olarak son brefieng e baktım da pek şey edemedim.Selam Dostlar
Öncelikle Oyunun 1.0 Versiyonun Çıkmasına Az Kaldığı İçin Ekip Arkadaşları Bulup Devamlı Oynamak İstiyorum Gelen Güncellemeleri Vb İçerikleride Başkaları İle Deneyimlemek İstiyorum O Yüzden Ekip Arkadaşları Arıyorum
200 Saat Oynamış Biriyim (Oyun İlk Çıktığından Beri Oynuyorum) Gerek Ekiple Gerek Tek Başıma
Zamanında Oyunun Büyük Sunucularında Moderatörlük Yapmış Birisiyim
CQB Eğitimini Profesyonel Olarak Oyunda Oldukça Kullanıyorum
RP Yapıyorum (İsteğe Bağlı Ama Daha Eğlenceli Bana Göre)
Mod Kullanıyorum (Telsiz - Tr Yama - Oyun İyileştirme)
Kendime Oynamak İsteyen 5 Arkadaş Arıyorum
Oyun Saati Önemli Değil
Rush Yapmayacak Sakin Oynayacak Kişiler Özellikle Aramaktayım
Not : Kendi Türkçe Seslendirme (Telsiz Sesleri) Ayrıca Yapmak İstiyorum Fakat Bir Ekibim Yok Düzgün Kaliteli Bir Ekip Olursa Türkçe Seslendirmede Yapabiliriz
Not 2 : Ayrıca Bir Ekip Kurup Ekibe Özel Unreal Engine 4 Üzerinden 3D Ünüforma Modları Yapmak İstiyorum Fakat Unreal Engine'den Pek Anlamıyorum Fakat Bilen Kişilerde Gelirse Birlikte Yapabiliriz
Oynamak İsterseniz : Steam Profilim - Discord İsmim : f4irfl4y
Merhaba Oynamak İstersen Beni Ekle Konuşalım Baya Şeyler Gelecek Anlatırım Dc De Ekle Steam'de OynayakBende yeni başladım bu oyuna. V1.0 Da neler değişecek tam olarak son brefieng e baktım da pek şey edemedim.
Hocam ben genelde akşamları oynarım 1 2 el eklerim steamdan gireceğim vakit bakarım aktifseniz derim istek atarım şimdi isim umut, v1 de ne gelecekMerhaba Oynamak İstersen Beni Ekle Konuşalım Baya Şeyler Gelecek Anlatırım Dc De Ekle Steam'de Oynayak
Yeni Yapay Zeka Update - Yeni Diyaloglar - Yeni Bölüm Tasarımları - Yenilenmiş Mapler - Yeni Modeller - Yeni Oyun İçerikleri - Yeni SilahlarHocam ben genelde akşamları oynarım 1 2 el eklerim steamdan gireceğim vakit bakarım aktifseniz derim istek atarım şimdi isim umut, v1 de ne gelecek
NPC ler çok tırt geliyor banada düzelir umarımYeni Yapay Zeka Update - Yeni Diyaloglar - Yeni Bölüm Tasarımları - Yenilenmiş Mapler - Yeni Modeller - Yeni Oyun İçerikleri - Yeni Silahlar
ne zaman gelir v1 tahminenNPC ler çok tırt geliyor banada düzelir umarım![]()
5 kişi grup olarak verilen görevi mi yapıyor yaniSwat Oyunu 5 Kişiye Kadar Swat Ekibinle Operasyonlara Gidiyorsun Farklı Senaryolarla
Kanka 5 Kişiye Kadar İstersen Tek Başına Botlarla Oyna İstersen 2 Kişi Oyna İstersen 3 Max 5 Kişiye Kadar Oyun Oynanıyor5 kişi grup olarak verilen görevi mi yapıyor yani
İyileştirme modunu nereden kurdun