kanka zamlar gelmeden satın alıp kütüphanene eklemeni tavsiye ederim discord'um burada eklersen birlikte öğrenebiliriz inzilbeth4uBende oyunu almayı düşünüyorum lakin bilmiyorum artacak diye ekliyecegim pcyi alınca yazarım sizedw uyarsa
olabnilir tabşi ama ron varken alınmazFiyat olarakta aralarındaki fark belli oluyor zaten ama yinede fiyatına göre yeterli bence. Çok oynamadım ama grafikleri falan bana fena değil gibi geldi.
Oyunu aldım şuan yükleyemiyorum ama yüklediğim zaman yazarimtammadır
kanka zamlar gelmeden satın alıp kütüphanene eklemeni tavsiye ederim discord'um burada eklersen birlikte öğrenebiliriz inzilbeth4u
Bi zahmet, biri 10 lira biri 79 liraron karşında leş
Yapılabilir, paralar yapımcılara gittiği için ne kadar para o kadar köfte misali..fiyatla karşılaştırma yapılmaz
Ben ondan bahsetmedim. Zero houru yapan şirketin bütçesi çok olmadığı için bu kalitede oyun yapabilmişler. Ve bi iddiaları da yok zaten. Ama ready or not’ı geliştiren şirket diğerine göre daha büyük çaplı olduğu için bu oyunun üstünde uzun süre çalıştılar, çalıştıkları süre boyunca da paralar harcadılar.ona bakılırsa rdr 2 1200 fifa 24 1400 o zaman fifa 24 > rdr2 - tlou - god of war - elder ring
Ground branch oynamanı öneririm.Ben ondan bahsetmedim. Zero houru yapan şirketin bütçesi çok olmadığı için bu kalitede oyun yapabilmişler. Ve bi iddiaları da yok zaten. Ama ready or not’ı geliştiren şirket diğerine göre daha büyük çaplı olduğu için bu oyunun üstünde uzun süre çalıştılar, çalıştıkları süre boyunca da paralar harcadılar.
yoo ilk oyunları 5 yıldır yapıyorlar kanka bütçeleride yoktu bi sonny mu void yada bi rockstar mıBen ondan bahsetmedim. Zero houru yapan şirketin bütçesi çok olmadığı için bu kalitede oyun yapabilmişler. Ve bi iddiaları da yok zaten. Ama ready or not’ı geliştiren şirket diğerine göre daha büyük çaplı olduğu için bu oyunun üstünde uzun süre çalıştılar, çalıştıkları süre boyunca da paralar harcadılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ground branch oynamanı öneririm.
oda leş ron daha iyiBen ondan bahsetmedim. Zero houru yapan şirketin bütçesi çok olmadığı için bu kalitede oyun yapabilmişler. Ve bi iddiaları da yok zaten. Ama ready or not’ı geliştiren şirket diğerine göre daha büyük çaplı olduğu için bu oyunun üstünde uzun süre çalıştılar, çalıştıkları süre boyunca da paralar harcadılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ground branch oynamanı öneririm.