Yardım Oyun save dosyasını taşıma-ACİL

Burak-Y

80+
Reaksiyon skoru
24
Steam üzerinden The last of us Part 1 oyunu oynadım yarısına falan geldim ama başka hesaptan devam etmem gerekti. 2. steam hesabına girdim oyunu buldu ama save dosyasını bulamadı oyunu buluta kaydetmedim yerel kayıt yaptım. Diğer save dosyasını nasıl 2. hesapdaki oyuna aktarırım?

Chatgpt ablam:
Steam üzerinden "The Last of Us Part 1" gibi oyunlarda yerel kaydettiğiniz oyun dosyalarını başka bir Steam hesabına aktarmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Kaydettiğiniz Save Dosyasını Bulma:
    • İlk Steam hesabınızla oyunu oynadığınızda save dosyaları yerel bilgisayarınızda bir klasöre kaydedilir. Bu dosyalar genellikle şu dizinde bulunur:
      • Windows: C:\Users\<KullanıcıAdı>\AppData\Local\NaughtyDog\TheLastofUsRemastered\Saved\SaveGames
      • Eğer sistemde AppData klasörü görünmüyorsa, bu klasör gizli olabilir. Windows Explorer'da Gizli Dosyaları Göster seçeneğini etkinleştirmeniz gerekebilir.
  2. Save Dosyalarını Kopyalama:
    • İlk hesabınızdaki save dosyalarını yukarıdaki klasörden kopyalayın. Kopyalamak için dosyaları seçip sağ tıklayın ve "Kopyala"yı seçin.
  3. Yeni Hesaba Giriş Yapın:
    • 2. Steam hesabınıza geçiş yapın ve oyunun yüklü olduğu dizini açın.
  4. Save Dosyalarını Yapıştırma:
    • 2. hesabınızda, oyunun kurulu olduğu dizine gidin (yukarıda belirtilen dizine). Burada, ilk hesaptan kopyaladığınız save dosyalarını bu dizine yapıştırın. Eğer dizinde önceden bulunan save dosyaları varsa, onları yedeklemeyi unutmayın.
  5. Oyunu Başlatın ve Kaydettiğiniz Yeri Kontrol Edin:
    • Steam hesabınızda oyunu başlatın ve kaydettiğiniz ilerlemenin doğru bir şekilde aktarıldığını kontrol edin. Eğer her şey doğruysa, kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün olacaktır.

Eğer bu yöntem işe yaramazsa, oyun bulut kaydetmesini destekliyorsa (Steam bulut gibi), o zaman eski hesabınızda bulut kaydını etkinleştirebilir ve kaydınızı bulut üzerinden senkronize edebilirsiniz.

Umarım bu adımlar sorununuzu çözer!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri