yazılımda çoğu dalı masaya yatırdım en mantıklı olan frontend ve gamedev gibi geldi. zaten frontend önü kesilemez bi şey ama oyun sektörü yavaş yavaş bitebilirmi? sizce ne yapmalıyım? başka dal mı seçmeliyim?
Dal seçmeden önce hepsiyle basit de olsa projeler geliştirmeye çalışmanı tavsiye ederim çünkü sevmediğin bi alanda ilerlemek zor oluyor maalesef. Frontend önü kesilemez, oyun dünyası biter falan bunlar boş hikayeler. Sen işin özünü kavradıysan bi sektör biterse diğerine geçersin.
"frontend önü kesilemez" bu cümleyede katılmıyorum bu arada. Yapay zekanın en iyi yapabildiği alanlardan birisi frontend.
Dal seçmeden önce hepsiyle basit de olsa projeler geliştirmeye çalışmanı tavsiye ederim çünkü sevmediğin bi alanda ilerlemek zor oluyor maalesef. Frontend önü kesilemez, oyun dünyası biter falan bunlar boş hikayeler. Sen işin özünü kavradıysan bi sektör biterse diğerine geçersin.
"frontend önü kesilemez" bu cümleyede katılmıyorum bu arada. Yapay zekanın en iyi yapabildiği alanlardan birisi frontend.
doğrusunuz hocam. önü kesilemez mevzusu yani bitmez bitemez. illa websitesi yaptıran uygulama yaptıran vesaire olucak. ya yapayzeka yapar yada biz. sonuç olarak o pazar olucak yani.
normalde gömülü gelistirme seviyorum ama bununda freelance imkanı vesaire yok. yapılır ama hobi olarak.
siber güvenlik araçları gelistirmek istedim bu sefer başımız belaya girecek.
backend çok sıkar beni. siber guvenlikçi olmak da okul istiyor. en yakın seçenek oyun geliştiricisi olmak muhtemelen