Neler Yeni

Oyun sektörü hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan
yazılımda çoğu dalı masaya yatırdım en mantıklı olan frontend ve gamedev gibi geldi. zaten frontend önü kesilemez bi şey ama oyun sektörü yavaş yavaş bitebilirmi? sizce ne yapmalıyım? başka dal mı seçmeliyim?

man a man

80+ Bronze
Dal seçmeden önce hepsiyle basit de olsa projeler geliştirmeye çalışmanı tavsiye ederim çünkü sevmediğin bi alanda ilerlemek zor oluyor maalesef. Frontend önü kesilemez, oyun dünyası biter falan bunlar boş hikayeler. Sen işin özünü kavradıysan bi sektör biterse diğerine geçersin.

"frontend önü kesilemez" bu cümleyede katılmıyorum bu arada. Yapay zekanın en iyi yapabildiği alanlardan birisi frontend.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
ismail
Tek bir dal seçmek mantıksız sanki? Bir süre sonra full stack developer diye kendini avutacaksın ufaktan başla bakalım bi

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Alihan YILMAZ
Bir ülkede çocuk çok sa oyun sektörü iyi gider. Avrupa gibi yaşlı nüfusun çok olduğu ülkelerde kendin yapar kendin oynarsın. Türkiye'de oyun gider.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dal seçmeden önce hepsiyle basit de olsa projeler geliştirmeye çalışmanı tavsiye ederim çünkü sevmediğin bi alanda ilerlemek zor oluyor maalesef. Frontend önü kesilemez, oyun dünyası biter falan bunlar boş hikayeler. Sen işin özünü kavradıysan bi sektör biterse diğerine geçersin.

"frontend önü kesilemez" bu cümleyede katılmıyorum bu arada. Yapay zekanın en iyi yapabildiği alanlardan birisi frontend.
doğrusunuz hocam. önü kesilemez mevzusu yani bitmez bitemez. illa websitesi yaptıran uygulama yaptıran vesaire olucak. ya yapayzeka yapar yada biz. sonuç olarak o pazar olucak yani.

normalde gömülü gelistirme seviyorum ama bununda freelance imkanı vesaire yok. yapılır ama hobi olarak.

siber güvenlik araçları gelistirmek istedim bu sefer başımız belaya girecek.

backend çok sıkar beni. siber guvenlikçi olmak da okul istiyor. en yakın seçenek oyun geliştiricisi olmak muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek bir dal seçmek mantıksız sanki? Bir süre sonra full stack developer diye kendini avutacaksın ufaktan başla bakalım bi
hocam öylede çok kararsız olur insan. en azından temeli atmalıyımki gerisi kişisel gelişim olarak devamı gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir ülkede çocuk çok sa oyun sektörü iyi gider. Avrupa gibi yaşlı nüfusun çok olduğu ülkelerde kendin yapar kendin oynarsın. Türkiye'de oyun gider.
doğru diyosunuz hocam o mantıkta düşünmedim. korona vaktinde sektöre girebilseydik keşke :kizginpeepo:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,966
Üyeler
167,753
Son üye
Emirhanasfj
Top Bottom