Oyun serisi önerisi önerisi arıyorum

Reaksiyon skoru
0
Akadaşlar Call of duty,battlefield gibi oyun serileri arıyorum. Eskiden çok oyun vardı ama hatırlayamıyorum bana yardımcı olursanz çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Akadaşlar Call of duty,battlefield, far cry,biosock gibi oyun serileri arıyorum. Eskiden çok oyun vardı ama hatırlayamıyorum bana yardımcı olursanz çok mutlu olurum.
ac serisine bakabilirsin dyinglighta bvakabilirsin rdr bakabilirsin spiderman fena değil dahja çok var sen tür söylersen

RPG olasın bana yeter.Onun dışında fps bakış açısı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tps oyunları pek sevemiyorum mesela gta sarmıyo. eskilerden gelme alışkanlık

Son düzenleme:
ac serisi farcry serisi fln bunlar bütün oyunları oynanacak seriler değil, ac den valhalla oynayın
resident evil serisi baştan sona oynanır, mafia 1 ve 2 oynayın, gta söylememe gerek yok, tlou, gow, the witcher, batman arkham, crysis, maxpayne, metro serisi, silent hill serisi, dying light serisi twd serisi

Akadaşlar Call of duty,battlefield, far cry,biosock gibi oyun serileri arıyorum. Eskiden çok oyun vardı ama hatırlayamıyorum bana yardımcı olursanz çok mutlu olurum.
Wolfenstein serisine bı gözat. Oyun biraz ağır gibi ama bioshocku oynayan rahat oynar gibime geliyor.

Call of duty,battlefield

Geri